Příspěvky uživatele - 81.144

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Mohu již přenést do skleníku?, 15.4.2023
Jak sám říkáte, že peněz do rubáše pro převozníka není tolik potřeba... ale rozhodnout si to musíte stejně sám v tom vám nikdo neporadí. Nějaký skleník už má dneska mnoho lidí a pochybuju že u něj sedí a pořád něco hlídají. Vy byste ho určitě využil... celý příspěvek >
Mohu již přenést do skleníku?, 14.4.2023
Pane 43.47, nemáte náhodou nějaké zkušenosti s podnožemi pro hrušně mimo hrušnového semenáče? Můj dotaz zde byl zaspamován teoretickými úvahami...
Pokud postavíte skleník na zahradě zase to bude jiné než balkonovník, kde vám pomáhají tepelné ztráty vytápěného domu.
Rakovinné odumírání větví peckovin, 14.4.2023
Asi proto že používám občas Horizon s tím problémy nemám.
Pan Milane o vedení tepla a proudění jsou na wikipedii celé elaboráty. Pevné předměty teplo vedou a záleží jakou mají vodivost. Plyny a vody vedou také ale navíc také prudí. Takže třeba káně využívá teplých proudů vzduchu k vystoupání do výšky bez... celý příspěvek >
Jaké ovocné stromky budete kupovat?, 14.4.2023
Jaké máte pánové zkušenosti s podnoží kdouloní pro hrušky? Já na ni měl vynikající Hardyho máslovku, Williamsovu a ještě nějakou Asijskou ale už nevím jakou. Všechny odešly. Na semenáči se u nás hrušním ale daří. Podařilo se mi zapěstovat odkopky,... celý příspěvek >
Brambory - zasadit vlastní nebo koupit sadbové?, 14.4.2023
Moc vody je někdy horší naž sucho pane SPCH, také jsme ale někdy brambory museli zalévat. Záleží jak máte velkou plochu a jestli vám natě pěkně zastíní zem. Třeba nejpěknější úrody švestek jsem měl v suché roky i když také třeba s menší závlahou. Jde... celý příspěvek >
Ale i tak je to všechno strašně časově náročné nehledě na druh podnoží a čím je člověk starší, tím rychleji ten čas letí.
U slabě rostoucích podnoží aspon já jako malopěstitel nemůžu konkurovat kvalitou výpěstků a hlavně délkou jejich pěstování zkušeným školkařům a je to i kvalitou půdy. Na žebřík sice nemusíte, to je fakt, ale já raději na žebřík než s motykou v ruce... celý příspěvek >
Rakovinné odumírání větví peckovin, 14.4.2023
Rakovinové patvary je v naší části okresu Kroměříž vidět hlavně na Duranciích. Zasaženy jsou kmeny i větve. V sadě jsem ale nikdy nic podobného naštěstí neměl a co se týká hub pokud jsou tím myšleny choroše, tak na živém dřevě ovocných stromů... celý příspěvek >
Brambory - zasadit vlastní nebo koupit sadbové?, 14.4.2023
Máme sazeč za traktůrek, ale aktuálně je u nás nesjízdno i na trávníku, to sazení v blátě bude letos zajímavé.
Pane SPCH, miniškolku mám taky, ale je problém, že začínám patřit ke generaci, která než doma něco vyškolkuje už by si toho nemusela dostatečně užít a u ovocných stromů to platí více než kde jinde. Včera jsem odesílal dva dotazy ohledně daně z... celý příspěvek >
Pane Waltře, málo práškujete, je to pár dní co v televizním pořadu pro zahrádkáře bylo hnojeno plnými hrstmi. Kedlubny se ještě dají, když vám je voda nespláchne, ale ty obrovské hlavy květáku z obchodu, to se obávám, že na normálně hnojené zahradě... celý příspěvek >
Byl jsem odhlášen...
Já měl na podzim po návštěvě ovocné školky velké pokušení kupit tam několik desítek stromů. Letos na jaře když mi došly sazenice révy, měl jsem velké pokušení přiobjednat ještě dalších 100. Dnes jsem rád, že jsem všem pokušením odolal, protože když... celý příspěvek >
Další diskuze:  3132333435>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika