|
Příspěvky uživatele - 81.144
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Postřik stromů v květnu?, 13.5.2023 Pokud máte problémy, je dobré zasáhnout dřív, a to vhodným přípravkem proti přezimujícím škůdcům. Pokud ale jabloně občas sám stříkáte a nemáte kolem dokola zanedbané neošetřované sady, neměl by být velký problém. |  | Čistota jezírek bez filtrace, 13.5.2023 Pokud nemáte problém s tím, že někdo vylévá nějaká svinstva do potoku, je to celkem jednoduché. Stačí odpozorovat minimální přítok vody, aby bylo vše průzračné. Pouštět více vody než je nutné není dobré, jednak z důvodu nějaké havarie v potoce a taky... celý příspěvek > |  |
|  | TOP odrůdy na moštování, 13.5.2023 Pokud chcete mít mošt barevně jako lak na rakve, Spartan je vynikající volbou. |  | Jílové jezírko, 10.5.2023 Já dnes částečně čistil dno mého jílového jezírka poblíž potoku. Pulců plno, ale ryby už žádné. Prostě nepřežily ten zimní fekál, který byl do potoku vypuštěn a prosákl. Osadil jsem pár bahniček a obracím se na pěstitele šáchoru, od kdy bych ho mohl... celý příspěvek > |  | Rajčata 2023, 10.5.2023 Rajče Spencer založilo druhé poschodí s květy, rozhodl jsem se, že ze zálistku vypěstuju ještě jeden tažen. Salátovky na balkoně mají výšku 1 m a tak jsem jim ještě přidal oporu k popínání. Výš než 2 m je ale pouštět nebudu, násady okureček je sice... celý příspěvek > |  | Nový vzhled stránek, 10.5.2023 Barvičky jsou podle šablony asi jako když se dělají tabulky v Excelu. Mně dělá problém, že se fotky nepřizpůsobují obrazovce a text se nezalamuje a je roztáhlý na dvojitou délku šířky televizní obrazovky. Tak se mi špatně čte a prohlíží. |  | Padlí, strupovitost, svilušky, mery, mšice, obaleči... v jádrovinách 2023, 10.5.2023 Ono i ty obyčejné tolik doporučované mědi pozastavují růst a ve vegetaci se doporučují používat spolu s listovou výživou. |  | Ruční postřikovač, 10.5.2023 Ten Eros se mi podle obrázku celkem líbí. |  | Padlí, strupovitost, svilušky, mery, mšice, obaleči... v jádrovinách 2023, 9.5.2023 Může na to mít vliv i postřik, protože jsou přípravky, které po aplikaci omezují růst. |  | Padlí, strupovitost, svilušky, mery, mšice, obaleči... v jádrovinách 2023, 9.5.2023 Já dnes stříkal spálu na 2 višních a doufám že motorový rosič dostříkl. K merunkám gratuluju. Já s údivem sleduju, že na té Velkopavlovické jich nakonce bude asi dost. Ale taky sleduju, že jsou na některých stromech mezi plůdky velké rozdíly ve... celý příspěvek > |  |
|  | Rajčata 2023, 9.5.2023 Já mám v různých částech zahrady někdy rozdíl 3 až 4 stupně C. |  | Ruční postřikovač, 9.5.2023 Pokud máte doma více nástavců s různými tryskami, stačí dát čistou vodu a dívat se proti slunci, co která umí a co ne, a taky hodně záleží na tlaku a ten ruční asi nebude mít takový jako zádový. |  | Ruční postřikovač, 9.5.2023 Kdysi jsme doma nějaký ruční tlakový měli a už byl starý, při natlakování postřik tekl odevšad, to je moje jediná zkušenost. Jinak používám pouze ty od Sanytolu a nebo ruční zádový, případně motorový rosič. |  | Rajčata 2023, 9.5.2023 Jak přežila rajčata pane Vladimíre? U nás byla pěkná jinovatka, ale metoustanici jsem neměl u země tak nevím kolik bylo. |  | Ruční postřikovač, 9.5.2023 Já chvilku rozprašuju pravou a pak zase levou rukou a mám to i jako rehabilitaci místo mačkání míčku. :-) |  |
 |
|
|
|