Příspěvky uživatele - 81.144

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Postřik stromů v květnu?, 13.5.2023
Pokud máte problémy, je dobré zasáhnout dřív, a to vhodným přípravkem proti přezimujícím škůdcům. Pokud ale jabloně občas sám stříkáte a nemáte kolem dokola zanedbané neošetřované sady, neměl by být velký problém.
Čistota jezírek bez filtrace, 13.5.2023
Pokud nemáte problém s tím, že někdo vylévá nějaká svinstva do potoku, je to celkem jednoduché. Stačí odpozorovat minimální přítok vody, aby bylo vše průzračné. Pouštět více vody než je nutné není dobré, jednak z důvodu nějaké havarie v potoce a taky... celý příspěvek >
TOP odrůdy na moštování, 13.5.2023
Pokud chcete mít mošt barevně jako lak na rakve, Spartan je vynikající volbou.
Jílové jezírko, 10.5.2023
Já dnes částečně čistil dno mého jílového jezírka poblíž potoku. Pulců plno, ale ryby už žádné. Prostě nepřežily ten zimní fekál, který byl do potoku vypuštěn a prosákl. Osadil jsem pár bahniček a obracím se na pěstitele šáchoru, od kdy bych ho mohl... celý příspěvek >
Rajčata 2023, 10.5.2023
Rajče Spencer založilo druhé poschodí s květy, rozhodl jsem se, že ze zálistku vypěstuju ještě jeden tažen. Salátovky na balkoně mají výšku 1 m a tak jsem jim ještě přidal oporu k popínání. Výš než 2 m je ale pouštět nebudu, násady okureček je sice... celý příspěvek >
Nový vzhled stránek, 10.5.2023
Barvičky jsou podle šablony asi jako když se dělají tabulky v Excelu. Mně dělá problém, že se fotky nepřizpůsobují obrazovce a text se nezalamuje a je roztáhlý na dvojitou délku šířky televizní obrazovky. Tak se mi špatně čte a prohlíží.
Padlí, strupovitost, svilušky, mery, mšice, obaleči... v jádrovinách 2023, 10.5.2023
Ono i ty obyčejné tolik doporučované mědi pozastavují růst a ve vegetaci se doporučují používat spolu s listovou výživou.
Ruční postřikovač, 10.5.2023
Ten Eros se mi podle obrázku celkem líbí.
Padlí, strupovitost, svilušky, mery, mšice, obaleči... v jádrovinách 2023, 9.5.2023
Může na to mít vliv i postřik, protože jsou přípravky, které po aplikaci omezují růst.
Padlí, strupovitost, svilušky, mery, mšice, obaleči... v jádrovinách 2023, 9.5.2023
Já dnes stříkal spálu na 2 višních a doufám že motorový rosič dostříkl. K merunkám gratuluju. Já s údivem sleduju, že na té Velkopavlovické jich nakonce bude asi dost. Ale taky sleduju, že jsou na některých stromech mezi plůdky velké rozdíly ve... celý příspěvek >
Rajčata 2023, 9.5.2023
Já mám v různých částech zahrady někdy rozdíl 3 až 4 stupně C.
Ruční postřikovač, 9.5.2023
Pokud máte doma více nástavců s různými tryskami, stačí dát čistou vodu a dívat se proti slunci, co která umí a co ne, a taky hodně záleží na tlaku a ten ruční asi nebude mít takový jako zádový.
Kdysi jsme doma nějaký ruční tlakový měli a už byl starý, při natlakování postřik tekl odevšad, to je moje jediná zkušenost. Jinak používám pouze ty od Sanytolu a nebo ruční zádový, případně motorový rosič.
Rajčata 2023, 9.5.2023
Jak přežila rajčata pane Vladimíre? U nás byla pěkná jinovatka, ale metoustanici jsem neměl u země tak nevím kolik bylo.
Já chvilku rozprašuju pravou a pak zase levou rukou a mám to i jako rehabilitaci místo mačkání míčku. :-)
Další diskuze:  2627282930>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika