Příspěvky uživatele - 81.144

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Rajčata 2023, 17.5.2023
Sice ještě straší mrazíky, ale kdyby už nebylo všechno venku zasazené včetně pár kupovaných paprik, dost bych se načkal, než by po těchto deštích bylo možné něco v zahradě sadit, pokud bych nechtěl vydatně zalité záhony ušlapat.
Broskvoň z pecky, 17.5.2023
Traduje se, že je lepší podnož vyset přímo na místo a zaočkovat bez přesazování. V tom případě zkuste kontaktovat ve Valticích pana Kostihu, který podnože pěstuje a třeba by vám ověřené podnožové pecky prodal. Nikdo vám ale nezaručí, že semenáč z... celý příspěvek >
Broskve 2023, 17.5.2023
Kupovaného nic, poslední stromek z obchodu nektarinka byla letos přeštěpována za kůru na merunku. Jeden roub už má celkem pěkné lístky, ale otázka je jak dobře přiroste a jestli ho časem neodmítne. Jinak mám jen pár semenáčů vstupujících do plodnosti... celý příspěvek >
Problém s meteostanicí, 17.5.2023
Ta čidla se dají koupit i nová a nebo přikoupit a sledovat jich více, pokud má stanice tyhle možnosti.
Meruňky 2023, 17.5.2023
Co by na tu údajnou řepovitost Bergeronu řekl pan Vyslužil, který ho tak doporučoval do kvasu. Jak už zde bylo někde psáno, ono záleží který klon Bergeronu máte a taky jaká podnož ho vyživuje. Tam pak mohou být rozdíly opravdu propastné.
Vymrzání květních pupenů odrůd meruněk v zimě 2022/2023, 17.5.2023
Dělám to po vzoru pana Vladimíra, také se vždy nepřihlašuje. Pokud zde teda nejsou dva různí Vladimírové pěstitelé rajčat. Po dnešku už nemám obavu ani z velké vody, stačí jen párkrát pročistit strouhu od bláta. Děštoměr ukazuje od začátku deštů před... celý příspěvek >
Já měl v Chřibech nejhorší mrazové noci v květu -3, -7, -4, -6, -3,5. Nejpozději mi kvete Bergeron, ale potřebuje minimálně 3 ošetření proti úžehu a doufám, že když už jsem nedával čtvrtý do plůdků, neudělal jsem blbost... Některé napadené větvičky... celý příspěvek >
Problém s meteostanicí, 17.5.2023
Podobné potíže se u nás objevují když končí baterka. Jak dáme novou vše OK.
Jaké brambory - ze sklepa nebo sadbové?, 17.5.2023
Tohle se zde už dlouhodobě řeší v podobném příspěvku, stačí pohledat trochu...
Sice ještě nesklízím, ale plody už jsou dost velké, abych mohl zhodnotit násadu po letošních mrazech před květem a i v květu. Stromy nebyly ošetřovány přípravky proti mrazovému poškození a ani ve zmíněnou dobu nebylo prováděno zakuřování sadu.... celý příspěvek >
Psaní článků pro Zahrada.cz, 16.5.2023
Já z té inzerce pochopil, že je to pro hobíky a ne pro rostlinolékaře. Názor odborníků by se ale určitě hodil. Ale musíte mít pěknou zahradu a když ne celou, tak se aspon věnovat určitému okruhu. U nás je to jako v JZD do určité míry, takže žádné... celý příspěvek >
"nevylomili"
Myslím, že Majda není provozovatel, ten umístil na web velkou upoutávku. Každý provozovatel komunikuje pod účtem správce. K tomu štěpování já hlavně za kůru a nebo chip budding. Ale pokud to není očko tak nad roub dávám často bidýlko, aby to práci... celý příspěvek >
Rajčata 2023, 16.5.2023
Já to bral jen po ten plot. :-) Zase se nemusíte tak moc dělit. ;-)
Rajčata 2023, 15.5.2023
Pane Vladimíre, vy to máte jako někde na jižanských plantážích, nádhera. Co se té teploty vody týká, každý asi slyšel o tom, že je lepší zalévat odraženou... Kdybysme měli už usušeno seno a já prostříhal zbytek švestek, kde už nechci šlapat trávu,... celý příspěvek >
Další diskuze:  2627282930>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika