|
Příspěvky uživatele - 81.144
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Utečenec, 23.5.2023 Záleží na druhu, co já párkrát vzal od prodejce černé, vyrostly z nich takové polotěžké až těžké slípky, které nikam moc nelétaly a kropenky také byly spíš festovní. Na přelety a nebo protažení se do zahrady a vyhrabání záhonů jsou nejhorší červené,... celý příspěvek > |  | Utečenec, 22.5.2023 To máte oba dva štěstí, protože kdybych já dal slepice za lesnické pletivo, utečou všechny a celá zahrada se záhony bude zničena. Mám zkušenosti i s pasteveckým pletivem které je stejné konstrukce,, i když oka jsou všude stejná, kamerunská ovce při... celý příspěvek > |  |
|  | Utečenec, 22.5.2023 Lesnické pletivo na slepice..., pokud je to rozměr ok který znám, tak to si děláte prdel? Biegler |  | Padlí, strupovitost, svilušky, mery, mšice, obaleči... v jádrovinách 2023, 22.5.2023 Já měl loni na některých mladých jablonkách problém s padlím. Na podzim jsem to nestihl, ale letos dokud byly ještě v klidu dostaly 5% postřik močovinou. Padlí nemám a fungicidní ošetření tak jako loni. |  | Nemoc?, 21.5.2023 A prohlédl jste si dobře spodní stranu listů? |  | Padlí, strupovitost, svilušky, mery, mšice, obaleči... v jádrovinách 2023, 21.5.2023 Bohužel mšice šíří například šárku a i nějaké jiné virozy... |  | Psaní článků pro Zahrada.cz, 21.5.2023 To je fakt, ale každý pisatel podobných článků by měl mít odpovědnost a případně podpořit své postupy jinými zdroji nebo zkušenostmi. Ale nakonec si každý pěstitel řešící problém musí rozhodnout sám, jestli dá na jednu hlavu a nebo více hlav a jaké... celý příspěvek > |  | Psaní článků pro Zahrada.cz, 21.5.2023 Pokud není v silách se inspirovat ve vláknech musí se pročíst spoustu odborné literatury a mít i vlastní zkušenosti, aby si mohl autor dovolit o něčem napsat kvalitní článek na web, který navštěvují tisíce lidí. |  | Padlí, strupovitost, svilušky, mery, mšice, obaleči... v jádrovinách 2023, 21.5.2023 Já Karate používám někdy i proti pilatkám na švestkách a u nich problém se sviluškama nikdy nebyl. O Pirimoru jsem četl, že je vůči jiným šetrnější, tak nevím, stejně už je také pro profesionální použití. Celkově je to problém těch, kteří určují co... celý příspěvek > |  | Psaní článků pro Zahrada.cz, 20.5.2023 Já se spíš přikláním k názoru tuším pana Milana, že problém aktuálního psaní je v tom, že je roztříštěné a člověk nemá šanci zjistit jak to mnohdy dopadlo. Protože bez vědomosti výsledku se člověk nemůže poučit. Rada která funguje u vás nemusí... celý příspěvek > |  |
|  | Psaní článků pro Zahrada.cz, 20.5.2023 Také vám ve spodní části obrazovky vyskakuje reklama přes celou šířku? To je stejné jako v minulosti na blogu cz. |  | Broskve 2023, 20.5.2023 Pane Waltře, máte to opravdu někde na pěknou probírku. Bohužel se mi nedaří otevřít všechny fotky, vidím jen ty malé náhledy, ale s tou kadeřavostí to není tak hrozné. Biegler |  | Padlí, strupovitost, svilušky, mery, mšice, obaleči... v jádrovinách 2023, 20.5.2023 Karathe Zeon se píše, že má výrazné účinky proti sviluškám, to se mi letos potvrdilo na Malvazinkách, které mi loni tento škůdce jednu dobu značně napadl. Letos po brzkém jarním postřiku jsou čisté. Dokud bude třeba jen přípravek Nissorun jde proti... celý příspěvek > |  | Veharda, 19.5.2023 A kdo ji množí Varga z Plantexu? Biegler |  | Psaní článků pro Zahrada.cz, 19.5.2023 Držím palce pane Vladimíre, dejte vědět až vám to otisknou! Biegler |  |
 |
|
|
|