Příspěvky uživatele - 81.144

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Zasychání malých nezralých plodů, 2.6.2023
Jestli je všechno jak má být. :-) Biegler
Okurky usychají, 2.6.2023
To je divné, že to není v návodu? To pak nevím kde jsem to četl... Už nevím za kolik dní. :-(
Rajčata 2023, 2.6.2023
Pane W, mám obavu vám zde odpovídat, ale nechce se mi zakládat vlákno na seno, bylo by to zbytečné. My letos sušili jen sad kde nejsou záhony a nepase se jalovice. Všeho všudy cca. do 3000 m2 Konečně rok bez velkých lánů, žádné záhumenky atd. Nemá... celý příspěvek >
Rajčata 2023, 2.6.2023
Rajče Spencer pěstované za oknem mi dělá opravdu radost. Jsem rád, že jsem se rozhodl aspon jednu tu odpisovou sazeničku zachránit a to rozhodlo, že se stanu okenním pěstitelem. První patro je odkvetlé s krásnými 10 plody a možná ještě dva... celý příspěvek >
Broskve 2023, 2.6.2023
Já mám také jeden semenáč bez kadeřavosti, ale odolnost není půkazná, jednou jsem stříkal Sulkou.
Kristalon na jahody v době sběru jahod, 2.6.2023
Ano, já vím, že Kalcolit má OL 0 dnů a je tam uvedena. Nechci se hádat a chodit někde přečítat cedulky, ale kdyby bylo všechno tak košér, nebylo by psáno při aplikaci nejezte, nepíte, nekuřte a to se běžně doporučuje. A řeknu vám otevřeně, že i když... celý příspěvek >
Plodomorka hrušková (Contarinia pyrivora), 2.6.2023
Pane Petře, nejde o záchranu letošní úrody, ale o úrodů příští. Na plodomorku jsem našel jediný registrovaný přípravek a to bílou lepovou desku. Já plodomorku nikdy nestříkal, nebyly s ní problémy. Mospilan ale účinkuje dobře. Ty plůdky byly... celý příspěvek >
Určitě jsem o tom četl u Vegafloru a Kalcolitu. "Doporučená doba před sklizní" Je možné, že to i tak bylo v některých případech formulováno. A nebo to bylo někde vztaženo na ochranou dobu při použití spolu s přípravky na ochranu rostlin. V každém... celý příspěvek >
Já se u některých hnojiv na listovou výživu s ochranou lhůtou setkal. A jinak jsem si přečetl a osvěžil informace z publikace Jahody od Ing. Miloše Haranta a Dr. Ing. Vladimíra Zacha CSc., ale je to publikace z roku 1986, výzkum šel jistě dopředu,... celý příspěvek >
Zasychání malých nezralých plodů, 2.6.2023
Rozlouskněte plod a podívejte jak to vypadá uvnitř.
Já jahody už při sklizni nehnojím, protože nejsem schopný zajistit, aby hnojivo nepřišlo do styku s plody, to by musela být kapková závlaha pod textilií. Na obale kristalonu který mám není vůbec nic psané o ochranné lhůtě, ani když se používá k... celý příspěvek >
Ty nejhorší listy bych odstříhl a stříkat dobře ze spodu listů možná bude potřeba i dvojitý zásah. Biegler
Jen bych ješě doplnil, že dostatečná listová plocha je základ, ale pokud jsou živiny v nerovnováze a nebo poklesnou, okurky vám udělají to stejné co na fotce. Biegler
Asi už to zde bylo vše řečeno. Snad kromě toho, že už bych utrhl ten velký plod, my už také konzumujeme, nejpěknější jsou v květináči na balkoně. Na svilušky Nissorun s trochou stolního oleje, ale dobře vymít a odmastit butelku postřikovače, olej je... celý příspěvek >
Roubování angreštu, 1.6.2023
Letos jsem sice bylinnými řízky nic nerouboval, ale celkově nejsou vhodné podmínky. Moc horko, na peckoviny leze dírkovitost a na jabloně strupovitost a padlí. Padlí by mohlo být problém i u angreštu. Bez vytrvalé chemické ochrany roubovanců proti... celý příspěvek >
Další diskuze:  2122232425>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika