Příspěvky uživatele - 12.119

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Výběr travního traktoru, 6.7.2023
Proti pohybu na čerstvém vzduchu nelze nic namítat, ale když se má jeden postarat o domácnost, dům, zahradu a při tom pracovat na plný úvazek... tak mu zkrátka na několika hodinovou vycházku se sekačkou každý víkend už nezbývá čas, a s přibývajícími... celý příspěvek >
Děkuji za vysvětlení p.Walter, máte naprostou pravdu, budu ráda, když zvládnu stroj obsluhovat a doplnit palivo, tím moje ambice končí. Jistota záručního a pozáručního setvisu je pro mě důležitá. V blízkosti mého bydliště je ještě prodejce zahradní... celý příspěvek >
Děkuji, použití lištové sekačky by asi pro ženu bylo náročnější a dlouhou trávu jsem při přehazování kompostu musela vybrat a vyvézt (opravdu se jentak nerozloží).Jsem už téměř rozhodnutá pro pořízení traktoru, jaký máte prosím Vy pane 117.61?
Výběr travního traktoru, 3.7.2023
Vážení majitelé velkých zahrad, potřebovala bych se s vámi poradit. Zdědila jsem domek s poměrně rozsáhlou „zahrádkou“ cca 3200 m2 a na péči o ní jsem zůstala sama. Je mi 57 práci na několika zeleninových a květinových záhonech mám moc ráda, ale... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika