Příspěvky uživatele - 141.148

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Poradite nekdo, co je to za svestku?, 23.7.2023
Odkud jste? U mne je Čačanská ranná ještě tak 10 dní před dozráním a to jsem kousek od Slaného. Jitka Začíná zrát katinka, ale ta u mne nikdy neměla tak velké plody.
Okurky nakládačky, 15.7.2023
Ono se to nezdá, ale dlouho bylo v noci chladno. Hodně listí by mohlo být přebytkem dusíku, ale i právě proto, že rostlina netvoří plody. Já mám na Antonína seté úplně malé, ale jsou to stará semena a klíčila opravdu dlouho.
Rajčata - listy, 13.7.2023
Asi molice, postřik Mospilan bude mít dlouhouochrannou lhůtu, nebo Karate.
Temano, 4.7.2023
Zasazeno podzim 2021, letos od jara strakaté listy. Přemýšlím, jestli ztrácet čas, nebo vykopat. Tady je velký tlak šarky, takže pěstuji Lepotice, které jí samosebou mají, ale bez příznaků. Jitka
Schnoucí modříny, 3.7.2023
Protože jinde se tazatel diví, jak postříkat 6m vysoký strom, existují postřikovače s teleskopickými nástavci. Systémový přípravek je rozváděn rostlinnými pletivy, ale i tak je důležité snažit se postříkat celou korunu.
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika