|
Petra🫐, 30.9.2023  Petra výborná šťavnatá nebola moc sladká má jemné príjemné kyselinky. |
 |
Jofela, 30.9.2023  Jofela stále krásne drží na strome tento rok zatiaľ len 16 Brix sladkosť, ešte tak 10 dní a pôjde do súdka. |
 |
|
 |
Ovocinár zo Smolenice, 16.9.2023  Ty si odborník ukáž svoju záhradu. |
 |
Ovocinár zo Smolenice, 15.9.2023  Zdravím Mičurina mohli ste aj viac odlistiť, ale to je na každom záhradkárovi takto to robia všetci skúsení záhradkári teraz večer som tiež spravil foto jablone sa krásne vyfarbujú tie čo sú skryté za listami sú zelené nevyfarbené. |
 |
Bergamotte Esperen 🍐, 15.9.2023  Priateľ z Chorvátska fanda starších odrôd hrušiek dal teraz videá týchto odrôd urobil som pár fotiek sú tam 3 odrody.Odrody sa dosť na seba podobajú. |
 |
SweeTango, 15.9.2023 Áno mám novo vysadené jabloňe venoval som sa vedšinov marhulkám a slivkám, nakoľko to u nás zdecimovala šarka tak som všetko vytrhol a začal od nuly. Jabloniam som sa začal venovať neskoršie denne miniem 600l vody na zálievku ručne krhlov. Mám veľa... celý příspěvek > |
 |
Potomac🍐, 14.9.2023  Kámoš záhradkár vložil teraz príspevok tejto netradičnej hrušky. |
 |
SweeTango, 14.9.2023  M H sľúbil som že dám pár fotiek jabloní ako sa pestujú odrody, keď dáš minimum postrekov a listové hnojivo ešte mesiac a bude všetko krásne vyfarbené.Hrozna je veľmi veľa, Maďarské a Velkopavlovickú posledné stromky vyrezané, mám sľúbené hotové... celý příspěvek > |
 |
Šlach.stanica Belgicko 🍎, 14.9.2023  Priateľ Jiří z Benešova u Prahy bol z Čes.záhradkármi na návšteve v r. 2022 Belgických sadov šlach.stanice veľmi sa im tam páčilo majú veľa zaujímavých odrôd, dnes niečo z tejto stanice dávali. |
 |
2 Nové odrody 🍐, 14.9.2023  Harrow Bouty Farold 87
Harovin Sundown Farold 87 |
 |
|
 |
QTee, 14.9.2023  Niečo pre Mičurina.
|
 |
Fórum N.Zealand 👍, 14.9.2023  Testovanie rôznych odrôd jabloní. |
 |
Fórum N.Zealand 👍, 14.9.2023  Dalšie odrody. |
 |
Egassu 🍐, 3.9.2023  Ďalšia zaujímavá hruška. |
 |
Škodcovia hrušiek, 3.9.2023  Nielen u nás ale aj v Holandsku majú problémy zo škodcami hmyz, vtáci práve teraz foto pridali na ich stránku. |
 |