Příspěvky uživatele - 214.246

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Klobásy opět nakyslé, 27.11.2021
Klobasy jsem měl kyselé asi 2x za 40 let. Jednou se mi takzvané poch ca ly. Vypadaly jako když se spálíte a mate puchýř.To se prý stává, když mate tupý mlýnek a spálíte v mase bilkovinu. Ta se vaří kolem 20st.  Zpet k vašim klobasam a udirne.... celý příspěvek >
Česnek sezóna 2021/2022, 3.11.2021
Sazime 800 strouzku, důrazně se snažíme dodržet ten nejpozdnější termín protože nám to nedělá žádnou potíž. Prvně vyzkoušime GLIOREX.
Česnek sezóna 2021/2022, 23.10.2021
KUKY píše ze cesnek vyleze skoro vždy. No to přeci není pravda. Nebojte se, nebudu vás poučovat. Jako několik desetiletí vykonávající pomocné práce a taky ty instalaterske a jiné vím, že když cesnek sazíme co nejpozději to jde, tak až na některé... celý příspěvek >
Rajčata 2021, 14.10.2021
Pokud je mancozeb ten   sajrajt po kterém je po aplikaci lidem zle, tak by asi moc zas tak špatně nebylo.Za celou sezonu jsem postrikal rajčata jednou ridomilem.Protože jsem pokorný, měl jsem asi štěstí.Nebo snad, ze naše rajcata vypadají jak... celý příspěvek >
Rajčata 2021, 19.9.2021
Letos mi začaly lepkavé sklenice vadit tak jsem to zkusil po vyjmutí z myčky namazat stolním olejem.Po několika minutách působení to dodělám drátěnkou.Syntetické redidlo je možná silnější ale mě strašně smrdí.
Co dát pod rám skleníku, aby nezrezivěl?, 10.9.2021
Jak to máme my. Tak tím že mám skleník, nikoli polykarbonát, tak jsem na patky sahající do nezamrzne hloubky položil rám z U profilu. Síla stěny 5 mm. Natřený barvou. Koroze?  1mm za 10 let.Další pozinkovany rám od výrobce a vlastně pozinkovaný... celý příspěvek >
Nezralá rajčata - vaření?, 6.9.2021
No sláva. Samozřejmě jsem to opsal z internetu. Jaký doktor. Je to jako s se sadlem, máslem, vajickama atd. Kolik si toho každý naloží, je jen jeho věc.Že se to každou dekádu mění je možné. Stále platí všeho s mírou.Myslím i toho postriku na plíseň.... celý příspěvek >
Nezralá rajčata - vaření?, 4.9.2021
Nikdy to však s konzumací rajčat nepřehánějte, mohlo by to na vás mít neblahé účinky. Nadměrná konzumace rajčat negativně ovlivňuje funkci ledvin. Oxalát, který obsahují, totiž tvoří ledvinové kameny. Pokud dlouhodobě jíte moc rajčat, připravte se... celý příspěvek >
Plíseň bramborová 2021 - stav fronty, 2.9.2021
Ano, dělám jenom ranné.Než se vyspí mandelinka, háďátko(teď nemám),naroste plevel, plíseň,tak jsou ve sklepě.Letos jsem dal část pozdních. Už to neudělám. Mandelinka, plíseň, po 130 dnech slupka taková slaboučká.Bedinku Impal z loňska mám ještě teď,... celý příspěvek >
Tlakový hrnec - kolik vody?, 31.8.2021
Najdete si guláš v tlakovém hrnci a tam mate přesný postup Např.hovězí 30 min, vody tolik aby maso bylo zároveň, víc masa muže být maso potopené atd.
Nezralá rajčata - vaření?, 31.8.2021
Zelené rajčata jsem krajel na čalamadu v roce 1975. Ano jak se tu píše, s cibuli paprikou a okurkami. Dnes se tomu směju co jsem byl za trou... Už nikdy. Když budu chtít o Silvestra mít na chlebicku rajče, tak si ho koupím. Stejně ho hodně lidi z... celý příspěvek >
Plotostřih, 31.8.2021
Napište prosím, jak ty zuby brousite, proč je brousite a ještě jaký účel má stříhat větve silné jako násady na lopatu. 
Plíseň bramborová 2021 - stav fronty, 13.8.2021
Nic není zpozdené, zraje to normálně. Vám jsem speciálně psal, ze strikate neschváleným postrikem a vy nic. Ptáte se na plynovou masku. Vyguglovat. Pak znám lidi kterým chutná nakysle chery a sladké rajče nemusí. Vždy mě napadá jestli tu sladkost u... celý příspěvek >
Boj s plísní determinantními variantami rajčat?, 6.8.2021
Kriticky prvek proti kondenzaci? Tak my máme ve skleníku okna tři. Máme je tam proto, aby se tam rajčata a spol neuvařila.Věřte mi, že jsou automatické a v noci tedy zavřené. I dveře jsou v noci zavřené když je 13 st. Děláme to jako pan obo, všechny... celý příspěvek >
Aplikace fungicidu ve foliovniku / skleniku, 4.8.2021
Asi bylo lidem zle když ho zakázali používat. Za hodinu postrikam parcelu 1000m2.Mate velký skleník. 
Další diskuze:  2122232425>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika