Příspěvky uživatele - 214.246

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Jakou techniku na 1000m2 a metr vysokou trávu, 17.6.2022
A nebyl by lepší místo struny kovový trojzubec?
Vlhkoměr, 15.6.2022
Do skleníku 4 m dlouhý a 3,5 m široký. Levá strana 5 m2 +cestička +práva strana 5 m2 dám 45 až 50 litrů vody. 1 m2/ 4-5 L vody/den. Zaliváme večer, voda je teplá. Všechno pod rajcata, okurky, cukety taky nemají rády polívání zhora.Papriky, celer,... celý příspěvek >
Travin a kompost, 12.6.2022
Tak odvezu to do kontejneru, a dostane se to na kompostarnu. Tam se moje promile promichá z tunama trávy z městských parků, nadrcenou štepkou a dalšími odpady k tomu vhodnými. Podle zákona, každá obec takový servis má poskytovat. U nás se to... celý příspěvek >
Travin a kompost, 11.6.2022
Já jsem taky dostal příkaz, abych ten jetelicek v trávě a různé listy jako jitrocel se podobající chemicky potlačil. Bofixem. To, že teď nesekáme aby postrik mohl působit je nutnost. Vše co posekam potom, půjde ven z domu. vám to taky doporučuji.... celý příspěvek >
Kvetení brambor, 10.6.2022
Jo máte pravdu, píše se rané brambory. Budu si pamatovat. Jinak jsou brambory které taky nekvetou, takže ta paní muže čekat marně. Další co mě zarazilo, že když brambory kvetou tak se tvoří hlízy. U nás už se těsně po odkvětu (pokud jsou kvetoucí)... celý příspěvek >
Kvetení brambor, 9.6.2022
My máme 125 kg sadby. Polorané Antonie, rané Princes, Dali, Balerina a velmi rané Impaly. Nejvíc kvetou rane Princess. Impaly jako velmi rané jsou pozadu. Taky mi to nedělá starosti.Na pohled jsou nejhorší Antonie, Nestejnomerne lezou, ale to nic... celý příspěvek >
První preventivní postřik proti PB, 2.6.2022
Brambory sazim ručně, nenaklíčené, Do země šly podle fotky 23 března. Za tři měsíce (90 dni) si jdem udělat zkoušku a na ten oběd si ty velmi ranné Impaly najdem. Ve sklepě mám ještě na dva měsíce staré. Tak proč bych pospíchal. Proto vám mnoho lidi... celý příspěvek >
Kdy dát do země brambory?, 7.5.2022
Tady se musíme rozdělit na ty, co sází 10 kg brambor, 100kg nebo nebo 500 kg. Jinak si nebudeme rozumět.To vidím jako zásadní.  Já sazim 120 kg. Řádky dělám Vari, sazim ručně, zahrnují Vari, Přejedu valcem. V tomto stadiu teď pravé... celý příspěvek >
Kdy dát do země brambory?, 3.5.2022
To nemá s plochou nic společného. Omezen plochou jsem, že musím 50 let dávat brambory na stejně místo. Nemůžu měnit tak jak se doporučuje. Sazime po Josefovi ručně, jde nám o každý trs. Část dáme velmi rannych, ale taky dbáme, aby dětem nezačaly... celý příspěvek >
Nože do vertikutátoru Wolf Garten, 13.4.2022
Pod obrazkem který jste vložil je cena 113kč. Za 1 kus. Nebo se pletu.?  6000m2 které uvádíte asi bude chyba v obsluze.Kdysi jsem koupil sadu i s pruzinkama. Nikdy mě nenapadlo, ze bych noze vyráběl nové. Napadlo mě ale ze bych je navařil.Nebo... celý příspěvek >
Ohřátí fóliovníku koňským hnojem, 1.4.2022
Takže si místo foliaku udělejte pařník a do zmrzlých uchovavejte sazenice tam.Děláme to několik desetiletí.Na noc zakryvame rohoží z EPS.
Kolik koupit sadbových brambor?, 15.3.2022
Je přece normální čekat, ze mi to nemusí s tou sadbou vyjít. Loni jsem koupil 75 kg za 16 Kč / kg a byly brambory trochu větší.Musel jsem dokoupit 15 kg. Byly za 30 Kč / kg. To jsem naříkal. Letos jsem koupil za 16.30kc už 100kg. Antonína,... celý příspěvek >
Plnicka klobas, 26.12.2021
Tak možnosti je několik. Důvodů taky. Hledal jsem v gogle, proč nedávat zbytek do díla, ale nic jsem nenašel. Šlachy omotané kolem nože, není zbytek mezi deskou a nožem. Do klobas nebudu dávat rozemlety rohlík, to si mužů dovolit do té sekané. Čistím... celý příspěvek >
Klobásy opět nakyslé, 5.12.2021
Problém zdvihnout teplotu a nemít přímý oheň, jenom dým. Zas takové fejknus. Nepotrebuji dým, ze kolem udirny není vidět. Stačí přece, aby sem musel hodně zaostrit, abych nějaký dým vůbec viděl. Zvednout teplotu pak stačí přidat polinko, nebo... celý příspěvek >
Klobásy opět nakyslé, 1.12.2021
Nestvrdne ale dosáhne se hranice teploty 72 st. uvnitř výrobku a vy mate klid v duši, když to někomu dáte ochutnat. U klobas které se udí studenými kouřem zas musí nastartovat jiný proces.
Další diskuze:  2122232425>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika