Příspěvky uživatele - 214.246

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Rajčata 2023, 3.4.2023
Ve skleníku podle mě nemají rajcata do 15 května co dělat Totéž venku.Bavíme se o nevytapenem skleníku.  Postupujeme u nás tak ze jsou za okny na parapetu a potom je dáváme do pařníku 2,5x1,5m na vrstvu konsky hnůj + zemina tak, aby ke... celý příspěvek >
Brambory - zasadit vlastní nebo koupit sadbové?, 1.4.2023
Ano, před týdnem jsem zasadil Impaly. Avizovaný mráz mi nevadí.Později kolem zmrzlých pokud by hrozil zase mráz a oni by vylezly bych se snažil je přiorat. Přeci jenom ta první vláha po zimě jim prospívá a je dobře ji zachytit. Potom když neprší, což... celý příspěvek >
Rajčata 2023, 31.3.2023
Takže na co si stěžujete? Že nezvládáte provozovat tu náročnou legraci, kterou jste si sám vymyslel? Dám vám radu: zasejte rajčata nyní, zasaďte do záhonu po zmrzlých, pěstujte rajčata v sezóně odpovídající našim klimatickým podmínkám. A nemáte si na... celý příspěvek >
Řetěz pro aku pilu Parkside PKSA 40 Li B2, 40V z Lídlu, 17.3.2023
Hecht prodává řetěz s 56 články o síle článku 1.3mm. Stojí 249 Kč pod číslem 33E56E. Takže pro pilu tazatele se nehodí. Jiný vhodný nemají.To si opravdu umím najít sám. 
Řetěz pro aku pilu Parkside PKSA 40 Li B2, 40V z Lídlu, 16.3.2023
Tak s klidem doporucte řetěz z Hecht, který pasuje na pilu v nadpisu. Achjo.
Řetěz pro aku pilu Parkside PKSA 40 Li B2, 40V z Lídlu, 15.3.2023
Hlavně jestli jste pochopil, ze nikoho nezajímá jestli mate znacku Parkside nebo x y. Důležité je, ze sháníte řetěz padesát šest článků, rozteč tři osminy a šířka jedna celá jedna mm.Musí to pasovat. To nejsou boty, ty se zkouší proto, ze má každý... celý příspěvek >
Tak si najdete www zahradnítechnikakotasek.cz a tam je napsáno pod přidat do košíku -- HODÍ SE NA PILU...
56 článků /3/8 rozteč, 1,1 mm šířka článku   to je řetěz 90PX056E.Zadejte do gogle a vybírejte. Koukal jsem na MF, Hecht. Tam mají 57 článků 56 jsem nenašel. Oregon má,  viz číslo nahoře.Lištu taky pod  číslem 164MLEA041.Jestli bude... celý příspěvek >
Kultivátor, který i "ryje", 24.2.2023
Proč si ten rotavator nejdříve nepujčíte. Koukal jsem Sacharcuk půjčuje Vari 160. Za 600 na den.  Já orám pluhem. Teď jsem poházel kompostem a než napadne sníh, který slibujou, tak jsem vše přejel rotavatorem. Asi 1000m2.Jasné, že odpočívám.... celý příspěvek >
Brambory - zasadit vlastní nebo koupit sadbové?, 14.2.2023
Brambory nikdy nedělím. Sadbu kupuji. Letos za 19 Kč /kg. Ne jednou, jsem si vyzkoušel právě doplnit sadbu ze sklepa. Nebyl jsem spokojen. Porovnával jsem. Nemusím být génius, abych rozhodl. 7 kg sadbovych brambor = jedny cigarety.Já budu máčet půlky... celý příspěvek >
Brambory - zasadit vlastní nebo koupit sadbové?, 25.1.2023
To bych podepsal. Je to jednoduché řešení.
Záhada Kristalonu (zdravé rajče a paprika), 21.1.2023
A nemáte je ty okurky špatně zavařené? Někde ve výrobě je přece neskladují 3 měsíce, aby lidem začaly chutnat.90 stupňů 20 min vařím. 
Záhada Kristalonu (zdravé rajče a paprika), 21.1.2023
Souhlasím, že zásoby jsou problém. Teď stale beru loňské okurky a ještě já trpím nějakou zabranou to někomu dát. Aby to nebylo moc meké. Přitom kolikrát napr. v hospodě jsem dal do pusy okurky které bych doma vyplivnul. Ten vodní kamen z brojlerů... celý příspěvek >
Brambory - zasadit vlastní nebo koupit sadbové?, 18.1.2023
Vždycky se pochlubte, o kolik kg sadby se jedná. Jestli někdo kupuje 15 kg pytlík, tak je to jiná starost než když kupuje 150 kg sadby.  Letos mi přišel ceník a proti loňsku 16,80 budou stát 19,80 za kg. Přivezou je v březnu. Vy nevíte do... celý příspěvek >
Výběr odrudy brambor, 27.12.2022
Záleží, jak brambory chcete dostat ze země.Když chci použit rýč, tak mi nať nevadí. Naopak, ukazuje mi kam mám píchnout. Jestli je vyoravam Vari, tak vezmu obyčejnou kosu a krásně nať odříznut u země. Krovinorez je nepřesný, pokud se dotknete země... celý příspěvek >
Další diskuze:  2122232425>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika