Příspěvky uživatele - 214.246

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Brambory - zasadit vlastní nebo koupit sadbové?, 10.10.2023
Jo, už to vidím. Počítal jsem špatně. 10 m2 je 60 sazenic a pod každou 1 kg brambor.Zdálo se mi půl kila málo. 
Brambory - zasadit vlastní nebo koupit sadbové?, 9.10.2023
Já mám rozteč kol u jednoosaku 60 cm, Takže řádky mám o 10 cm ještě užší. 20m2 je přibližně 34 m dlouhý řádek.Na stopu tam položím 120 ks sadb.brambor. Když bude pod každým trsem 1/2 kg brambor tak tam bude 60 kg. Mate pravdu.  To je ideální... celý příspěvek >
No vidíte že jsme se domluvili.To jak to počítáte nebudem řešit. Já mám jeden řádek 10 m dlouhý na deseti čtverečních metrech. 30 hrubků a v každém bych musel mít 2 kg brambor. Zhruba. No to ja nemám. Mějte se. 
Vy jste napsal dobrá úroda.Já napsal věru dobra. Jaký je v tom rozdíl? Když se mi to nezdá, tak to poznamenam. 600 metráků z hektaru se mi zda moc, Nejsem tu na to, abych každému zvedál palec nahoru. Jestli vy se vtom nechcete vrtat, je to vaše... celý příspěvek >
Zkopíroval si zkopírované bláboly přeložené Goglem. Pletou si tam kg. To jsem četl dávno. Nikdo nemá 600 metráku. Ani Nový Zéland ani Belgičané. Stačí napsat, když nemám cely hektar brambor, ze úroda byla dobra. I když 5 měsíců je taky dost dlouhá... celý příspěvek >
No věru dobrá. To bude nějaký světový rekord. 600 metráků po hektaru.
Jilm sibiřský - likvidace, 29.9.2023
Škoda, pan tazatel se rozjel a hned skončil. Přiznám se ze mě taky zaskočila ta délka 100m. Napadal mě špatný počet nul nebo..Je to moje chyba. Chtěl jsem se zastat pana Bigler ale stometrova souš to se opravdu nehodí. Škoda, že tazatel nenapsal... celý příspěvek >
Sekat nebo nesekat louku, 21.9.2023 Obsahuje fotku
Variant je několik.Jenom některá je dobrá.Tady se pase 15 až 20 kusů ovcí. Bodlaku je tam pro celou vesnici.
Marmeláda - kompot z hroznů, 19.9.2023
Tak to máte jednoduché. Naplanujete si velikost sklizně l. Tak si naplanujte víc rajcat, ty si v této době v podobě husté šťávy dejte do sklenic pod vicka a zavarte. Odpadnou vám starosti s pěstováním v zimě.
Rajčata 2023, 13.9.2023 Obsahuje fotku
Vysemenily se ve skleníku od loňska
Síření sklepa s brambory, 11.9.2023
My to sířime když je sklípek prázdný. To je když začínají nové brambory rané a docházejí staré a zbývá pár bedniček jablek.Všechno vynesu, vymetu a zapálím 6 knotů. Teď když jsou tam všechny brambory a 50 % jablek bych to nedělal. Nevím jaký bych... celý příspěvek >
Traktůrek Cat Cadet, 9.9.2023
Váš trakturek jsem nikdy neviděl, přesto jsem si ho začal hledat podle názvu. Našel jsem cub cadet. Četl jsem obšírný manuál. Třeba jsem se dozvěděl o nějakém modelu, ze se nesmí tahat.Asi má hydromotory v zadních kolech, které by se mohly... celý příspěvek >
Alnova 🍎, 7.9.2023
No já si myslim, že by to tu lidi přežili.
Rajčata 2023, 28.8.2023
Až skleničky vytřete dosucha, tak je prázdné zavřete.Kde je problém? Dvě deci suchých malin natrhat a vložit do deseti minut je dostatečná porce. Pak se otevře další sucha sklenicka a pokračuje se. O nějakých plodech kterým se říká zelenina se tam... celý příspěvek >
Brambory - zasadit vlastní nebo koupit sadbové?, 28.8.2023
Když já pane KUKY raději loupu brambor vařený.Docela bych řekl, že ho oloupu i rychleji. Nesmí mě pálit. Pan Biegler ulehčit si práci mechanizací je v pořádku. Já to nosím v kybli od silikonové omítky. Mám 4 schody do sklepa. Teď je tam 19 st.... celý příspěvek >
Další diskuze:  1617181920>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika