|
Příspěvky uživatele - 232.16
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Brambory - zasadit vlastní nebo koupit sadbové?, 30.1.2023 Mistře, škrobáky jsou škrobáky a jsou mimo Céčko. KR, nemají malý výnos, protože jsou KR, ale protože jsou zavirované. Do meristémových kultur se nikomu, vzhledem k nákladovosti procesu nechce a tak zvaným novošlechtěním, vzniklo něco, co by se vůbec... celý příspěvek > |  | Jarní česnek, 30.1.2023 Je to na pováženou, na jednu stranu prosby, na druhou lenost. Je třeba se poptávat a nečekat, až vás někdo vytáhne z bryndy.Osobně bych jsem se styděl, takhle škemrat, přestože mám osm křížků plus. Ale budiž, zde to... celý příspěvek > |  |
|  | Jarní česnek, 28.1.2023 Nechtěl bys, abych ti ho přinesl?? |  | Brambory - zasadit vlastní nebo koupit sadbové?, 26.1.2023 A která to je?? |  | Brambory - zasadit vlastní nebo koupit sadbové?, 26.1.2023 PP, neměl jsem na mysli na mysli, tuto poučku. Netoužím mít brambory, které budou mít hmotnost 2kg a více, protože taková brambora je bez chuti a je opravdu vhodná jen ke krmení prasat. Proč myslíte, že zásobovač PUPU, kupoval brambory, kterých bylo... celý příspěvek > |  | Brambory - zasadit vlastní nebo koupit sadbové?, 23.1.2023 Já mám na celou věc jiný názor. Jde prakticky o poctivost, jak ve výrobě sadby, tak i při jejím skladování, Ještě nikdy nikdo neprokázal, že bramborárna, prodává coby sadbu, jen brambory k tomu účelu vyprodukované a skladované. Jsou rozdílné podmínky... celý příspěvek > |  | Neznámý strom v Dominikánské republice, 4.1.2023 Nejsnadněji se zjistí, co je to zač, přímo na místě!!
Je to zřejmě jeden z pekanů!! |  | Výběr odrudy brambor, 26.12.2022 Je otázkou, co považujete u brambor za choroboplodné zárodky. Pokud své brambory přesazujete již několik let a výpěstky jsou každým dalším rokem, menší a menší, tak s největší pravděpodobností, tam máte některou z nepřeberného množství viróz.S tím se... celý příspěvek > |  | Hnije odspodu?, 8.12.2022 TO JE ŠPATNĚ!! |  | Hnije odspodu?, 8.12.2022 Nezalévat, seříznout až do zdravé části, seříznout hrany, zabalit do papíru - noviny, možno lehce Dithane, uložit v bezmrazé místnosti a vůbec s ním nemanipulovat a čekat aspoň půl roku, poté můžete provést kontrolu. Jsou pak jen dvě možnosti a to že... celý příspěvek > |  |
|  | Fazole nemaji lusky, 30.10.2022 Milý zlatý PePe, zkuste si přečíst téma Tykev k roubování melounů, ale pěkně pomalu, abyste mohl vstřebat a pochopit obsah. Částečně se týká i fazolí!! |  | Fazole nemaji lusky, 28.10.2022 Už jsem to tu někde před časem rozebíral. Plození fazolu ovlivňuje zeměpisná poloha a délka dne, která souvisí s polohou Země a jejím náklonem na orbitě. Takže fazol vyšlechtěný k tomu, aby dával výnos na určité rovnoběžce, nedá nic na rovnoběžce... celý příspěvek > |  | Stoupání závitu M10 unašeče Stihl FS100, FS80, 4.10.2022 Na těcto věcích se z titulu nosnosti používaji jen jemnější řady Mzávitu. Změřit závititoměrkou. V nehorším případě stačí svinovací metr, dobré oči a případně lupa.. To co naměříte vydělíte počtem mezer mezi vrhcholy závitů na hřídelce čouhající z... celý příspěvek > |  | Žloutnutí listů na jedné kosterní větvi, 18.9.2022 Paní Lído, já bych osobně netipoval nic, protože z té fotografie se nedá vyčíst nic. Možností je určitě celá spousta. Např nevíme co se skrývá pod nátěrem kmene. Příčinou může to být mrtvice, nebo taky dřevokazný hmyz. Osobně jsem nedávno likvidoval... celý příspěvek > |  | Travin a kompost, 13.6.2022 Také jsem zvědav. Možná nabídne, nějaký speciální neutrlizátor. |  |
 |
|
|
|