Příspěvky uživatele - 81.144

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Podzemní skleník (3 m hluboký) - světlo a teplota?, 7.2.2023
Pokud butou dlouhodobé mrazy bez slunečních dnů tak nevím bez nějakého nouzového zdroje... Je škoda, že jste za ty pytle nenainstaloval alespon plastovou hadici několikrát kolem dokola omotanou, podobnou jaká se používá na drenáže, ale bez perforací.... celý příspěvek >
Špičaté zelí, 7.2.2023
Kysané zelí ze škopku taky občas do sálátu použiju i s těstovinovou přílohou, která zůstane od oběda. Ale jinak zelí v čerstvém stavu dost nadýmá a zelný salát lehce tepelně opracovaný vařícím nálevem a nebo vodou mi zase nechutná, když není dobře... celý příspěvek >
Podzemní skleník (3 m hluboký) - světlo a teplota?, 7.2.2023
Máme malý dvoupokojový sklípek o podobné hloubce a přes dvoje dveře a schodiště je v první místnosti pouze okolo 4 stupnů nad nulou a nad ním je chlév a celkem tlusté zdi... Jak to plánujete s vytápěním?
A je po meruňkách, 7.2.2023
Já nemám nic tak narašeného, aby to těch dnešních mínus 12 ohrozilo. Kdyby byl sníh určitě by bylo mrazivěji. Aspon tedy doufám, že tyto teploty přibrzdí množící se populaci hrabošů a hryzců. Loni byla velká úroda, když letos nebude, nic se nestane a... celý příspěvek >
Podnože meruňky, 6.2.2023
Podnož Wangenheim Merunka Pinkcot po 12 letech dorostla velikosti révového keře. Velkopavlovická vedle ní stejně stará 4x větší za stejnou dobu. Pro zajímavost švestka Hanita po 12 letech připomíná spíš sloupovitý strom jen z kmenem bez výrazných... celý příspěvek >
Čím hnojit révu?, 6.2.2023
Mně těch odrůd zašlo víc, to se ale nebudu ani rozepisovat... Letos budu pěstovat 8 nových, které jsem ještě neměl, dovezl jsem si jak nějaké řízky z vinohradu tak jsem si objednal štěpované sazenice, třeba se něco podaří. Jinak asi pojedu k... celý příspěvek >
Čím hnojit révu?, 6.2.2023
Réva pokud se chytí a dobře prokoření roste většinou už dobře. Když se jedné daří a druhé ne může být problém s podnoží, namráním, a nebo houbovými chorobami, poškozením kořenů živočišnými škůdci a ne až tak s výživou. Z uvedených odrůd znám pouze... celý příspěvek >
Madarska neplodi, opada velka vetsina plodu, 4.2.2023
Tyč ke hnojení je dobrý pomocník a to hlavně v zatravněném pozemku. Používám ji občas také, i když je to na můj počet stromů velmi namáhavé má to ale účinek. S bezdůvodným opadem plodů mám na jedné Madarce také problém a bylo toho třeba loni celkem... celý příspěvek >
Podnože peckoviny, 4.2.2023
Na fotce vypadají moc pěkně. Já měl před lety štěstí, že se mi podařilo koupit jak ve školce tak přes různé pěstitele, které jsem dohledal na internetu. Ale třeba u St. Julien mi taky jedna školka řekla at se nezlobím, že jim stačí jen pro vlastní... celý příspěvek >
Odumírání okrajů listů na sazenicích paprik, 3.2.2023
Merpan pravděpodobně nebude mít dobrou učinnost na některé plísně. Přišel jsem tak na přelomu letošního roku o několik předčasně v lednici vyklíčených pecek meruněk. Po zasazení vyrostl stromeček do výšky 15 cm, pak začal chřadnout a bylo po něm a... celý příspěvek >
Skore marhule, 2.2.2023
Nevím kolik konzumentů uvažuje podobně jako já s tím zavařováním, to je jedna věc. Druhá věc je ta, že Velkopavlovická a nebo Madarská jsou úplně v jiné pozici u drtivé většiny spotřebitelů, než jiné odrůdy. Když někomu dáte košík povedených Vepéček... celý příspěvek >
Skore marhule, 2.2.2023
Nemám to tam zase moc daleko autem. Akorát ten popis stromů je stručnější, ale na druhou stranu je lepší nic moc nepopisovat, pokud to přímo dlouhodobě nepěstuju a nemám odzkoušené. Přepisování různých informací z jiných zdrojů nemusí být také tou... celý příspěvek >
Skore marhule, 2.2.2023
Neměl jsem nyní moc času rašení sledovat, připravuju nějaké ovocné stromy na vytržení a snad časem i na novou výsadbu. Ale udělal jsem si chvilku a konečně otevřel zavařeninu Leskor a Lejun z lonského prvního pokusného zavařování těchto odrůd.. Ta... celý příspěvek >
Skore marhule, 2.2.2023
Velký výběr různých stromků mají ve Strážnici, ale osobní zkušenost s nákupem zatím nemám.
Třešeň květy odolné jarním mrazíkům, 2.2.2023
Dalším problémem kromě mrazu může být moniliový úžeh květů a nebo nějaké jiné houbové choroby, nebo chyba ve výživě, které deformují celá květenství a nic tam pak nezůstane. V jedné poradně jsem viděl fotky divných květů, jako u nás, ale nikdo na to... celý příspěvek >
Další diskuze:  5152535455>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika