Příspěvky uživatele - 233.40

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Vůle ventilů GCV135 a GCV190 a GX31, 3.6.2023 Obsahuje fotku
Tak si odpovím sám. Na webu https://www.honda-engines-eu.com/en/support/downloads jsem našel pěkný plakát údržby motorů Honda, kde jsou vůle ventilů přehledně napsané, viz také přiložený obrázek. PH.
Čím jste nahradili oleje Mogul?, 15.5.2023
Roky jsem k plné spokojenosti používal motorové oleje Mogul Alfa 4T 10W-30 a Mogul Alfa 2T. Podle mně byly kvalitní a za dobrou cenu, bohužel již nejsou v Paramu vyráběné. Máte tip na podobně levné a přitom kvalitní náhrady těchto olejů? Místo... celý příspěvek >
Vůle ventilů GCV135 a GCV190 a GX31, 15.5.2023
Zdravím, jelikož již třetím rokemy vlastním křovinořez s motorem GX50, dovolil bych si požádat pana J.S., pokud se zde stále vyskytuje po 14 letech od mého prvního dotazu, nebo kohokoli jiného, kdo má potřebné údaje o aktualizaci tabulky o... celý příspěvek >
Vertikutátor na větší zahradu, 14.4.2023
To je zajímavé, ten motor Honda s nemetrickými závity. Já mám na technice 4 motory Honda a jsou vyrobené ve Francii a v Japonsku, s metrickými rozměry závitů, hlav šroubů a matek. S nemetrickými šrouby jsem se setkal jenom na jedné staré košové... celý příspěvek >
Vůle v kuželovém soukolí, 26.5.2017
Ten novinový papír vyzkoušet můžu. Ale jenom to ne/rozdrcení, zkoušet ho vytahovat nemám kudy, protože převodovka je po sešroubování uzavřená (převod se ustaví až po jejím uzavření).
Vůle v kuželovém soukolí, 25.5.2017
Úchylkoměr nemám. Budu odhadovat. Když setiny tak vůle asi spíš nepatrná než patrná?
Vůle v kuželovém soukolí, 25.5.2017
V převodovce adaptéru Vari Samson-56 jsem musel vyměnit kompletně ložiska a kuželová kola úhlového převodu. S původní, z výroby osazenou vymezovací podložkou je nyní s novými koly vůle v jejich zubech nulová a kola se o sebe opírají. Musím proto vůli... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika