Příspěvky uživatele - 141.158

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Karburátor Dolmar 119, 6.12.2024
Máte tam nápis nedostupný...
Aku postřikovač, 30.6.2023
Pokud to nechcete reklamovat, tak jedině zjistit nabíjecí kontakty a regulovatelným zdrojem nabíjet malým proudem. Pokud se lion baterie dostanou pod určitou hranici, chytrá nabíječka je nenabije. informace jsem potkala na ebastlirna. Jitka
Aku postřikovač, 29.6.2023
Mluvím o Trubka Solo mosazná dvoudílná 150 cm 49528 Trubka k postřiku stromů dvoudílná mosazná o délce 150 cm (2x75 cm), pro zvýšení dosahu, např. pro živé ploty, vysoké keře, apod. Vhodné postřikovače Solo 456, 457, 461, 462, 463, 425, 473P,... celý příspěvek >
Aku postřikovač, 28.6.2023
Jen se zeptám, ty mosazné nejdou na tenhle typ použít? Jitka
Určení rostliny, 27.6.2023
Google hodně pomáhá, ale musí být lepší fotka, popř. fotky. Zkuste to s jednou rostlinou s pozadím.
Ohnutí květu, 27.6.2023
Pilatka dřeňová
Ořešák - divné výhonky, 29.5.2023
Reaguji na Lídu v dobrém - zase ty rozdíly, ještě není opravdu červen a můj ořech má přírůstky kolem 40 cm. Na ja, mladík 25 let ve výborné kondici + Slánsko.
Rajčata 2023, 29.5.2023
To bude ten důvod, proč mě učili sazenici položit - teplá vyhnojená zem na navrchu. Omlouvám se, že jsem reagovala mimo téma, v teplých podmínkách ten měsíc předpěstování doma nažene později zasazená rostlina za týden. Jitka
Rajčata 2023, 28.5.2023
Oharka na marka můžete sázet někde na Hané, nebo na Znojemsku U Mělníka bývaly poslední Antonínovy, vloni by to vyšlo i později. Ano, nevyužiji celou vegetační dobu, ale dubnové a květnové můžou být v tu dobu za zenitem, nebo můžete o okurku... celý příspěvek >
Ořešák - divné výhonky, 28.5.2023
Chápu, že vidíte, že raší. Takhle rostl mnou přesazený ořech ze zahrady tři roky. Abnormálně malé listy, žádné přírůstky. Letos jsem koukala - konečně pořádné listy. Ale odspoda, na nových výhonech z podzimu a ten krásný terminál je suchý. Kdybych mu... celý příspěvek >
Rozkvétání slivoní, 28.5.2023
Při tomto způsobu oslovení se jistě požene podat referát. Podle dostupných fografií má více druhů, pokud vás to zajímá, víte kde fotografie najdete. Jitka
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika