Příspěvky uživatele - 91.196

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Pestovani jednouplodicích jahod, 5.8.2021
P.Lído, nemám co dodat-asi budu žena, všechno toto mě taky napadlo-snad jen pěstitel už měl venkovní plochy oseté, osázené, a tak proto dal jahody do truhlíků?
Boj s plísní determinantními variantami rajčat?, 3.8.2021
 28-vybodněte se na fóliák, pěstujte na volno, max.nad rajčata dejte stříšku.
Pokus s krmením slimáků, 2.8.2021
Teď opravdu bez legrácek-zkoušel jsem více typů granulí, i velikosti měly různé-vždy výrazně, zásadně, v tu dobu 100 procentně zabraly! Snad jste měl smůlu na nějaký padělek? Nebo jde o typ, který je vhodné navlhčit, či ještě jinak zaktivovat?...
Rajčatový hokus pokus - nová sezóna II, 2.8.2021
Jsem amatér, hlava už téměř neslouží, takže si nepamatuju jména těch čtyř sort, které jsem letos zasadil. Jen si chci povzdechnout, že jedna z nich plodí kulatá, červená, středně veliká rajčata-ta mají žlutý límec a taky praskají, jiné mají tuhou... celý příspěvek >
Pokus s krmením slimáků, 2.8.2021
Na hlístice věřím jako na Yettiho-pokud to zabírá, tak s velkým zpožděním-tzv. s křížkem po funuse!Takovou zkázu borůvek bych nedopustil ani kvůli fotce roku, výrazně pomáhá časté sečení travních ploch nakrátko se sběrem do koše-tedy nemulčovat,... celý příspěvek >
Opět stará třešeň kácet/zkusit zmladit?, 1.8.2021
Jsou důvody a způsoby. Nerozporuju ideál-pro stromy, mám je raději, než většinu lidí, ale právě proto, pro snahu zachránit je před vykácením, před vyhrocením mezisousedských vztahů, před utečením času, kdy je ještě jakš-takš bezpečno při redukci... celý příspěvek >
Pokácet, nebo roubovat třešeň?, 31.7.2021
Tak máte dvě divošky na hraní-trénování řezu a roubování. Můžete se rozhlédnout po kvalitně plodících ušlechtilých stromech, jestli jsou ony + jejich majitelé schopny a ochotní poskytnout materiál třeba už na letní štěpování. Ta druhá tř.-s tím... celý příspěvek >
Opět stará třešeň kácet/zkusit zmladit?, 31.7.2021
Neznám Vaši p.sousedku, tedy se vyjadřuju jen k té třešni, jejíž kořeny vodu s živinami bere z velké části z pozemku cizího... Moje dlouhodobá, vícenásobná zkušenost i s radikálním řezem třešní, ale i višní, meruněk, ořešáků... po sklizni jejich... celý příspěvek >
Opět stará třešeň kácet/zkusit zmladit?, 31.7.2021
Možných řešení je více, Vámi navržený postup na 3m vysoký holý kmen je ten nejhorší možný -zejména vůči nevinnému, zatím živému stromu. V tomto konkrétním případě jsem příznivcem postupného, do více roků-sezon rozloženého, ke všem stranám... celý příspěvek >
Zaštipnutí rajčat koncem sezony, 30.7.2021
Já rostliny nechávám růst bez vrcholového zaštípnutí, od srpna ani nevylamuju zálistky nad 1a půl metru. Sice to pak vypadá méně uspořádaně-obzvláště proto, že pěstím různé sorty, ale dokud nepřijde opravdový mráz, stále to rodí. Před tím mrazem... celý příspěvek >
Plíseň bramborová 2021 - stav fronty, 29.7.2021
Fóliák, ani skleník nee- drobně hospodařím lehce pod 200 mnm. Uvažuju pouze nad nějakou betelnou stříškou nad rajčata.
Rakytník nekvete, neplodí, 28.7.2021
Nejde jen o metrovou vzdálenost holek od kluka, ale taky o převládající směr proudění vzduchu v době kvetení. Váš popis navíc naznačuje, že půda pod Vašimi rakytníky je dost silná stran obsahu dusíku-to působí bujnější růst a oddaluje-nikoliv... celý příspěvek >
Kedy odstrániť pásku, 28.7.2021
Páska se nijak zásadně nezařezává. Pokud to vidíte jinak, tak ji jen mírně povolte, celou letos neomotávejte! Roub je dobré pojistit např.uvázáním přes dlahu, nebo i kůlem-tyčí zapuštěnou do půdy-z fotek není jasné, jak vysoko od země je místo... celý příspěvek >
Vadnou a kroutí se listy rajčat, 27.7.2021
Bajaja-snad nečekáte zázrak za necelý jeden den? Co na to jít takto-alespoň jedno rajče nechat zatím tak a dalšímu dát to doporučené hnojivo-abyste měl srovnání...
Plíseň bramborová 2021 - stav fronty, 27.7.2021
Tak jsem se znova podíval na OL Acrobatu u rajčete a jsou to 3 dny. A proč se už nebude nejen on moct prodávat-používat-co za něj mé maličkosti nabídnou?
Další diskuze:  6667686970>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika