|
Příspěvky uživatele - 91.196
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Ake mate skusenosti s akumulatorovou kosackou?, 12.8.2021 Máme sekačku a kosu Hecht, baterie 40 v. Většinou jede sekačka, pak po vyšťavení baterie do ní šupneme druhou a jede se dál. Kosou řešíme pro sekačku méně dostupná místa. Je to perfektní-hlavně výrazně tišší a nesmrdící prácička, úplně se o možnost... celý příspěvek > |  | Opál, 12.8.2021 Nepřilévej oleje do ohně, když vody po krk-parafráze Šalamouna. Já furt píšu, že se zapomíná na péči o to základní, a to je půda, zemina-ne hlína. Tedy o tu Matičku, po které se šlape, ona mnohé snese a odpouští, leč čeho je příliš, toho je moc, kde... celý příspěvek > |  |
|  | Opál, 11.8.2021 Korkovitost slupky v důsledku napadení padlím? |  | Boj s plísní determinantními variantami rajčat?, 9.8.2021 Dveřmi mám na mysli spíš boční stěny-jsem ještě příjemně omámen novými vestavnými skříněmi s tím systémem pojezdu s tichým dorazem-no nic, půjdu spát, povečeřel jsem rajskou ze svých výpěstků, koupených knedlí a vola. Dobrou... |  | Boj s plísní determinantními variantami rajčat?, 9.8.2021 Rádo se stalo-komu čest... Ten můj byl víc do větru, něco jako motýlek-občas slyším : Ahoj brácho od předtím neznámého člověka. Pro podobné Kutily by snad nebyl problém postavit si pěstírnu s posuvnými-třeba i vyndávacími dveřmi, každý nemá tak... celý příspěvek > |  | Boj s plísní determinantními variantami rajčat?, 9.8.2021 -obo, Váš tata je-nebo byl BOREC! |  | Živý plot (keř), 9.8.2021 ...a dá se výborně množit i dělením větších keřů-prostě vezmete rýč a ze stran těch Vašich něco materiálu i s kořeny oddělíte, zasadíte. Vemte si ale rukavice a části, které chcete odebrat předem svažte-dole a uprostřed, po zasazení odvažte. |  | Živý plot (keř), 9.8.2021 To bude dřišťál.
|  | Přesazení stromku, 9.8.2021 Možné to je. Je ale otázka kdy, kam-jestli půjde do lepších podmínek, proč se mu-dle Vás na současném místě nevede, zda nároky na něj kladené je schopen splnit i za jinak ideálního stavu?... |  | Hrčka na vrubli, 5.8.2021 Letos je tlak rzi obrovský, že bych se nedivil netypickému projevu-mně to připomíná sliz na jalovcích. |  |
|  | Pestovani jednouplodicích jahod, 5.8.2021 P.Lído, nemám co dodat-asi budu žena, všechno toto mě taky napadlo-snad jen pěstitel už měl venkovní plochy oseté, osázené, a tak proto dal jahody do truhlíků? |  | Boj s plísní determinantními variantami rajčat?, 3.8.2021 28-vybodněte se na fóliák, pěstujte na volno, max.nad rajčata dejte stříšku. |  | Pokus s krmením slimáků, 2.8.2021 Teď opravdu bez legrácek-zkoušel jsem více typů granulí, i velikosti měly různé-vždy výrazně, zásadně, v tu dobu 100 procentně zabraly! Snad jste měl smůlu na nějaký padělek? Nebo jde o typ, který je vhodné navlhčit, či ještě jinak zaktivovat?... |  | Rajčatový hokus pokus - nová sezóna II, 2.8.2021 Jsem amatér, hlava už téměř neslouží, takže si nepamatuju jména těch čtyř sort, které jsem letos zasadil. Jen si chci povzdechnout, že jedna z nich plodí kulatá, červená, středně veliká rajčata-ta mají žlutý límec a taky praskají, jiné mají tuhou... celý příspěvek > |  | Pokus s krmením slimáků, 2.8.2021 Na hlístice věřím jako na Yettiho-pokud to zabírá, tak s velkým zpožděním-tzv. s křížkem po funuse!Takovou zkázu borůvek bych nedopustil ani kvůli fotce roku, výrazně pomáhá časté sečení travních ploch nakrátko se sběrem do koše-tedy nemulčovat,... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|