Příspěvky uživatele - 91.196

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Kde koupit podnož pro roubování (Praha a okolí), 15.8.2021
A než je seženete, můžete si je napěstovat. Taky hotové-naštěpené stromky-nově pořízené, nebo už větší, starší, v sadu rostoucí Vám mohou posloužit.
Ringlota zelena - padanie listov, 15.8.2021
Milanati, dal jste -všechna čest-k nahlédnutí pěkné fotky. I tak nevidím deteil místa štěpování-zda není pod úrovní půdy, jestli není ta oblast nezhojená, kmínek jinak zraněný- např.od sekacích prací, zarostený úvazek-špagát, drátek-jestli byl u... celý příspěvek >
Kliešte v záhrade – aký repelent, 15.8.2021
Klíšťata se do zahrady dostávají na myších, ježcích... U nás na stř. Hané, na zahradě poblíž rybníka mě nejčastěji obtěžovali komáři, muchničky, ovádi, a okolo kotníků nesnesitelným svěděním sametky. Tak jsem se naučil při práci nosit teplé ponožky s... celý příspěvek >
Sloupovité stromky, 15.8.2021
Je to mladý, málo to kvete-tedy zatím málo atraktivní pro včely, které v chladu jara občas ani nelétají, možná i chybí dárce spřáteleného pylu. To se může v příštích letech spravit, přihnojení proveďte dle potřeby-snad víte, co půda pod str.obsahuje.... celý příspěvek >
Odchází okurka, 14.8.2021
Michale, to tmavé drobení, je trus těch housenek. Okurka má krátký život...
Usychá vzrostlá líska, 14.8.2021
Několik roků krutého sucha vystřídaly vlhčí. V takto přehoustlém, starším keři se s radostí množí spousta hub. Stačí ponechávané listí uprostřed a je z toho počátek konce.
Ringlota zelena - padanie listov, 13.8.2021
Taky to může být z nadbytku vody.
Schnutí jahod, 13.8.2021
Schnutí jahod, 13.8.2021
Možných příčin hynutí jahod je samozřejmě více, ale zadavatel dotazu zjistil větší výskyt mravenců pod dotčenými kusy. Pokud dodá více informací-o světelných a jiných podmínkách, lokalitě, zemině..., popřípadě fotky, tak budeme blíže pravdě. Nároky... celý příspěvek >
Plíseň bramborová 2021 - stav fronty, 13.8.2021
Extrémy nejsou v životě to nejlepší-jsou cítit fanatismem, pýchou, furiantstvím, jájinkovstvím.... Moje rajčata letos jela téměř ideálně, zatím nebyl důvod stříkat-minulý rok porvé v životě, na začátku projevu plísně br. jsem je vzal Acrobatem, nyní... celý příspěvek >
Hořká pihovitost, co s tím, 12.8.2021
Na druhé fotce, menším-žlutém jablíčku se k obaleči přidala zobonoska, na třetí f. krom hoř.pihovitosti i sklovitost. Je zde přímá souvislost s radikálnějším, nejspíš nutným řezem, většími srážkami-jestli se i tam někde u Vás vyskytly, tak nám to,... celý příspěvek >
Ringlota zelena - padanie listov, 12.8.2021
Rez švestková?
Schnutí jahod, 12.8.2021
Ano, je možné aby mravenci zlikvidovaly rostliny jahodníku. Souvislost-vina pěstírny sazenic je jen minimální, nepřímá-prostě to mravenci tak mají v oblibě. Já to řeším tak, že při zjištění aktivity Ferdů konkrétní rostlinu každý den polévám asi pěti... celý příspěvek >
Jakou či jaké ostružiny?, 12.8.2021
Ostnité ne, na popichování jsem tu já a jiné růže! Beztrnné ostr.zas před třemi lety chytly rez a než dozrají, tak chcípou . Letos jsem jim před čtrnácti dny asi o třetinu zakrátil zacházející plodné výhony a na zbylé části zatím plody zrají... celý příspěvek >
Broskvoň Harnas, 12.8.2021
Petře, poslední zhasne.... Já se po úterní dvacáte hodině, kdy se u nás přehnala bouřka s dvoucentimetrovými kroupami ještě neodvážil na zahradu kouknout, žena mě hlásila nějaké br.Modřinky a rajčata na zemi v blátě. Dnes v podvečer to zřím na... celý příspěvek >
Další diskuze:  6667686970>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika