|
Příspěvky uživatele - 91.196
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Jak budete chránit rozkvetlé meruňky proti víkendovému nočnímu mrazu, 3.4.2022 Kámoš-skaut odrostený má ve dvoře jednu asi 5m vysokou meruňku. Pro případ, jaký nastane v noci z neděle na pondělí staví okolo ní -spíš nainstaluje to, co mé smotané dlouhodobě-vysoké tyče, provlečené celtovinou a když je dá okolo předmětného stromu... celý příspěvek > |  | Jak budete chránit rozkvetlé meruňky proti víkendovému nočnímu mrazu, 2.4.2022 Kdo má možnost, tak důkladnou zálivkou půdy stromům jen prospěje-ikdyby to mělo posloužit jen k následné regeneraci a přípravě na rok příští. Vůbec bych se nezlobil, kdyby se hrozivá předpověď nenaplnila, ale na to jsem malý pán, SPCH. |  |
|  | Kadeřavost broskvoně 2022, 2.4.2022 Majus, pokud není Váš stromek extrémně vnímavý, tak lehké postižení kadeřavostí nemusí mít významně nepříznivý vliv na ůrodu. Je ale dobré, popřemýšlet nad výživou a případný nedostatek v tomto směru řešit. SPCH |  | Rajčata 2022, 1.4.2022 Střihnul bych to jako porodník hráz, snad by došlo alespoň k částečnému narovnání. |  | Rozkvétání 2022, 1.4.2022 Je mi z toho trochu úzko-zrána bude leckde kluzko! Sádry, dlahy, hole galské zpevní oudy lidí prasklé. Písek, sůl a kamínek-zdraví jasný plamínek. A k těm sakurám-jo, je to krásné, ale když se zadaří dopěstovat např.broskev, tak je to safra přidaná... celý příspěvek > |  | Rozkvétání 2022, 1.4.2022 Do těch slov je zašifrovaná Touha-ta je totiž Zázrak, kámo, Zázrak! A ten se neděje Nonstop. Nakoukl jsem ven, vítr mně přehodil Pramínek vlasů-snad Až na vrcholky hor. Zamávaly mi Holky z naší školky, já na ně zavolal: Zuzanoó, Tereza, jedině... celý příspěvek > |  | Pletivo k ovocným stromům proti hryzcům, 1.4.2022 Mně i generacím předků se osvědčuje sázet stromky v místech, kde je ohrožují hryzci do dr.košů tvaru kotle-písmene U, nikoliv zavázaného pytle. Jen je třeba, aby jejich horní okraj byl min.10cm nad povrchem půdy, pak se nic špatného nestane sílícímu... celý příspěvek > |  | Pletivo k ovocným stromům proti hryzcům, 31.3.2022 Bunny, zrovna proti Vám to nemyslím nijak zle, s klidem pište i nahlas! SPCH |  | Slivoň neznámá?, 31.3.2022 + naočkovat. SPCH |  | Slivoň neznámá?, 31.3.2022 Nebude, SPCH. |  |
|  | Pletivo k ovocným stromům proti hryzcům, 31.3.2022 Bunny, ani hud.skupina Elán se ve svém úsilí nezastavila po prvním písni, ba ani po těžké havárii Jožo Ráže, že? Tím chci napsat, že koš a jáma, jejich konstrukce a rozměr je písmeno A v abecedě, B je např.nějaký způsob plašení, C lapání, D... celý příspěvek > |  | Květy bez korunních lístků, 31.3.2022 Pane Petře z města peprných nejen sladkostí, každou volnou chvíli, kterou nevěnuji mému jedinému-pokud vím-synovi a dalším vzácným, nejdražším členkám mé rodiny, trávívám prací v různých zahradách a sadech. Tento víkend jsem se lopotil v okolí... celý příspěvek > |  | Pletivo k ovocným stromům proti hryzcům, 31.3.2022 Dori, má smysl základní-přežití. Pokud vykopete pro koř.systém velkorysou výsadbovou jámu a pletivový koš vyvedete cca 20 cm nad povrch okolního terénu, nebo jej nad povrchem bez možnosti průlezu připevníte ke kmínku, pěstování se Vám s velkou... celý příspěvek > |  | Ako správne množiť červené a čierne ríbezle drevnatými odrezkami?, 31.3.2022 Já ty řízky dávám větší částí do zeminy-nad ní čouhají jen jedním pukem a vkládám je šikmo. Případné květy neřeším-většinou zaschnou, ničím nehnojím-jakás zásoba energie je v proutku, později-po nárustu kořínků stačí základní obsah živin v poskytnuté... celý příspěvek > |  | Květy bez korunních lístků, 31.3.2022 Popsaný stav na některých meruňkách pozoruju také. Jestli bude i přes tuto výstrojovou nekázeň důležitější část květu ok, se teprve ukáže-zlomové období nastane koncem tohoto a začátkem příštího týdne
, SPCH. |  |
 |
|
|
|