|
Příspěvky uživatele - 220.146
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Chov pstruhov, 26.8.2019 Úplnou náhodou jsem zahlédl příspěvek a nedá mi nereagovat. Minulý týden jsem to řeši u hodně předimenzovaného(vůči chovu) kompresoru, který se hřál jako blázen. Kompresor jde moc do tlaku, je třeba nějak zajistit aby fungoval v jeho ideálním... celý příspěvek > |  | Padlí na okurkách - má ještě smysl ošetřit chemií?, 2.9.2017 Děkuji moc. Já dneska sebrala 5 okurek hadovek. Fakt jsou v dobrém stavu, ale taky se přikláním k názoru už nestříkat. Letos už jsem stříkala okurky na svilušku, byly hodně napadené. Pak jsem si koupila i ty přírodní breberky a žádný účinek. Asi bylo... celý příspěvek > |  |
|  | Padlí na okurkách - má ještě smysl ošetřit chemií?, 2.9.2017 Dobrý den,
mám na skleníkových okurkách - hadovkách padlí. Okurky jsou ještě v pěkném stavu, vypadá to, že plíseň memají. Napadené listy stříhám. Loni touhle dobou i minulé roky už jenom dojížděly (nestříklala jsem proti plísni). Má ještě smysl... celý příspěvek > |  | Vapka netlakuje, 24.8.2015 stalo se mi ted to samé. po zapnuté pulsuje čerpadlo, když zmáčknu pistoli tak to normálně funguje, ale když zase vypnu hned pulsuje a celá wapka se chvěje a příde mi že dole z ní teče |  | Hadovky pěstované ve skleníku hořknou, 2.7.2014 díky moc. Asi vážně málo zalévám. Zas taková vedra teďka nejsou, tak z nich by to být nemělo. Zase nemít svilušky, taky není špatné.
Já koupila Maxi okurky Orca F1 a u ní píšou, že hořká není a Avantgarde F1 - obojí od Sema. No příští rok... celý příspěvek > |  | Hadovky pěstované ve skleníku hořknou, 2.7.2014 díky, zkusím víc zalévat. |  | Hadovky pěstované ve skleníku hořknou, 2.7.2014 Dobrý den,
pěstuji okurky hadovky ve skleníku 3. rokem a letos poprvé mají hořké konce a někdy až do půlky okurky. Netušíte, čím by to mohlo být? Přitom je tam nenechávám dlouho. Měla jsem za to, že hadovky... celý příspěvek > |  | ČOV a zalévání zeleniny, 16.6.2013 Dobrý večer,
chtěla bych se zeptat, jaký je váš názor na zalévání zeleniny a ovoce vyčištěnou vodou z ČOV. Máme ČOV Topaz 8 (výrobce Topol Water), vyčištěná voda jde do jímky, kam je také svedena dešťová voda ze střechy.
V domácnosti... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|