|
Příspěvky uživatele - 144.135
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Muchovník - kvete, ale neplodí, 17.5.2023 Tak možná nějaká zkušenost. I když je tento rok jiný, zatím chladnější a více deště, stejně jsem všechny muchovníky s předstihem zamulčoval stěpkou z ovocných větví. Před květem, v květu i něco po odkvětu zalil, a zároveň pohnojil zkvašenými... celý příspěvek > |  | Muchovník - kvete, ale neplodí, 7.5.2022 Tak to by me take zajimalo. Mam jeden uz dost velky muchovnik Lamarckuv, cca. 7let. Za dva roky po vysadbe zacal plodit, az do minuleho roku. Vykvete, je to proste velky bily valec kvetu, jenze pak 95% kvetu opada a na stromku nezustane skoro nic.... celý příspěvek > |  |
|  | Máme holé ruce?, 27.2.2022 O cenu nejde, ale o dostupnost. Právě že několik příspěvků zpět se píše, že registrace a prodej Mospilanu končí 30.4.2022. A nenapadlo mě teda, že když ho teď koupím, přijde přes rok prošlý.. |  | Máme holé ruce?, 26.2.2022 Hledal jsem jinde ale nenašel.. Vadí konkrétně u Mospilanu že je vice než rok po expiraci? Zde jsem našel že prodej končí, doma mě už došel, objednal jsem si tedy 2 krabičky po 5-ti sáčcích (1.8g), ať mě to chvíli vydrží. Používám každoročně na... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|