Příspěvky uživatele - 62.201

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Rajčata 2023, 16.5.2023
Zalít sazenice po výsadbě je nutnost. Pokud by se zalili studenou vodou, potom by to pro ně byl šok. Pochopiteně prolití před výsadbou je součástí zalití, Nedělá se proto, aby nějak dlouhodobě ovlivnilo teplotu půdy v okolí kořenů... celý příspěvek >
Psaní článků pro Zahrada.cz, 16.5.2023
Nemohu s Vámi souhlasit. Název tohoto vlákna  "Psaní článků pro Zahrada.cz" je zavádějící. Nejde vůbec o psaní nějakých článků a radění. Je třeba si přečíst o co jde. Majitel tohoto webu umožňuje všem zde diskutujícím vytvořit si zde na... celý příspěvek >
Rajčata 2023, 16.5.2023
To máte kompost svůj nebo od někoho jiného. Pokud nemáte svůj, tak by mohlo být zajímavé,            Vladimír
Psaní článků pro Zahrada.cz, 16.5.2023
Já si myslím, že je to jistě zajímavá nabídka od majitele tohoto webu, Není potřeba aby pisatel byl až tak velký odborník na příslušné téma, ale je důležité, aby přišel s něčím ne úplně běžným. Těžko očekávat, že někdo kdo je profesionál přijde s... celý příspěvek >
Rajčata 2023, 16.5.2023
Taky se mně to za tím mým plotem líbí.. Každý víkend tam přijde celá rodina, dají se do toho a potom to tak pěkně vypadá. Pohled na můj pozemek už zas tak pěkný není. Ale snažím se.           ... celý příspěvek >
Rajčata 2023, 15.5.2023
Milane, opravdu si myslíš, že je jedno jakou teplotu má voda, kterou sazenice zaliješ?            Vladimír
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika