|
Příspěvky uživatele - 140.218
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Kadeřavost broskvoně, 14.5.2023 Dobrý den, nevíte někdo, zda se da se něčím podpořit zdravotní stav broskvoni při silném napadení kadeřavosti? Přihnojením nějakým hnojivem? Jakým? Díky. Happy. |  | Papriky 2023, 7.5.2023 Dobrý den, už jste letos sadili papriky a chilli do skleníku? Mám už půlmetrové sazenice na oknech, ale vzhledem k počasí a předpovědi (nad ránem mají být 2 stupně) váham. Happy. |  |
|  | Padlí, strupovitost, svilušky, mery, mšice, obaleči... v jádrovinách 2023, 5.5.2023 Kuky prosím vás, můžu k postřiku proti pilatce na jádrovinach (mospilan) přimíchat secardis? Děkuji. Happy |  | Postřik roztokem močoviny se zelenou skalicí, 21.10.2022 Dobrý den, četl jsem, že je v tuto dobu vhodný postřik stromů - jabloní, směsí močoviny a zelené skalice. Chtěl bych ho provést také u peckovin, a pokud zbyde, tak uvažuji o postřiku vína případně angreštu či rybízu. Máte s tím někdo zkušenost?... celý příspěvek > |  | Co je to?, 15.10.2022  Foto s peckou. |  | Co je to?, 15.10.2022  Dobrý den, na procházce jsem narazil na vysoký strom, na kterém byly plody tvarem podobné citrónu. Při rozkrojení je vevnitř pecka podobná pecce z broskví. Nevíte někdo, o či se může jednat? Díky za tipy. Happy |  | Nashi, 7.10.2022 Dobrý den, můžete prosím poradit jakou chutnou a odolnou drůdu asijské hrušně vysadit? Lokalita Opavsko.
Děkuji.
Happy |  |
 |
|
|
|