Příspěvky uživatele - 140.218

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Kadeřavost broskvoně, 14.5.2023
Dobrý den, nevíte někdo, zda se da se něčím podpořit zdravotní stav broskvoni při silném napadení kadeřavosti? Přihnojením nějakým hnojivem? Jakým? Díky. Happy.
Papriky 2023, 7.5.2023
Dobrý den, už jste letos sadili papriky a chilli do skleníku? Mám už půlmetrové sazenice na oknech, ale vzhledem k počasí a předpovědi (nad ránem mají být 2 stupně) váham. Happy.
Padlí, strupovitost, svilušky, mery, mšice, obaleči... v jádrovinách 2023, 5.5.2023
Kuky prosím vás, můžu k postřiku proti pilatce na jádrovinach (mospilan) přimíchat secardis? Děkuji. Happy
Postřik roztokem močoviny se zelenou skalicí, 21.10.2022
Dobrý den, četl jsem, že je v tuto dobu vhodný postřik stromů - jabloní, směsí močoviny a zelené skalice. Chtěl bych ho provést také u peckovin, a pokud zbyde, tak uvažuji o postřiku vína případně angreštu či rybízu. Máte s tím někdo zkušenost?... celý příspěvek >
Co je to?, 15.10.2022 Obsahuje fotku
Foto s peckou.
Co je to?, 15.10.2022 Obsahuje fotku
Dobrý den, na procházce jsem narazil na vysoký strom, na kterém byly plody tvarem podobné citrónu. Při rozkrojení je vevnitř pecka podobná pecce z broskví. Nevíte někdo, o či se může jednat? Díky za tipy. Happy
Nashi, 7.10.2022
Dobrý den, můžete prosím poradit jakou chutnou a odolnou drůdu asijské hrušně vysadit? Lokalita Opavsko. Děkuji. Happy
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika