|
Příspěvky uživatele - 104.26
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Jak očkovat ořešák?, 7.9.2023 Už to víte, Stando? |  | Myrobalán - kdy zaplodí?, 6.9.2023 Jabloně snesou i tak pozdní roubování. U slivoní se mi osvědčilo začínat v únoru (když je někdy hezky, tož i v lednu). Samozřejmě téměř výhradně kopulací (i anglickou) nebo do rozštěpu. S určitými obtížemi to jde i za kůru, ovšem radši později. Když... celý příspěvek > |  |
|  | Myrobalán - kdy zaplodí?, 6.9.2023 Zkraťte si čekání tím, že nahoru na terminál naroubujete něco "kulturního" a necháte si dole jednu nebo dvě větve s myrobalány. |  | Morela pozdní, 6.5.2023 Máme ji snad desetiletou, loni jsem ji za květu více prostříhal, letos vypadá dost dobře, právě vydatně kvete. Je i na můj vkus dost kyselá, plody jsou velké, úroda bývá stabilní a bohatá. Vyholování mi nepřipadá příliš významné. Využití: Něco se sní... celý příspěvek > |  |
|
|
|