Příspěvky uživatele - 81.144

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Jaké ovocné stromky budete kupovat?, 5.4.2023
Když k výšce postavy s nataženou rukou připočítám ten můj aparát, na některé merunky už stěží dosáhnu, jak jsem je vysoukal do výšin, ale ani to jim před mrazem vždycky nepomůže. V sadě mám dost často větrno, když je potřeba stříkat, a pouze ruční... celý příspěvek >
Meruňky 2023, 5.4.2023
Zlínsko v dolíčku u potoka to opět v korunách skočilo k - 7 což zaznamenala meteostanice. Já viděl na vlastní oči na klasickém teploměru -6 nejvíc. To už tu před týdnem bylo, ale dnešní mráz nebyl jarním přímrazkem, ale zimním mrazem. Je to vidět na... celý příspěvek >
Mráz ve vegetačním období, 4.4.2023
Už moc nefouká a budou -3. Zapálil jsem už nyní ten jeden ohen, kdyby se to po půlnoci zlomilo. Někdy se to stává, že mrzne pouze z večera. Dnes tomu ale moc nevěřím. Zdá se tedy, že výroby merunkového kvasu budu letos naštěstí ušetřen a na merunkové... celý příspěvek >
Rajčata 2023, 4.4.2023
Zlínsko. Máma je na kalendářního Marka seje roky a fazoli zase až po zmrzlých... Tehdy ještě žádný internet nebyl. Já přišel na to, že nejlépe mi sezeničky rajčat bez svícení porostou při teplotě kolem 10 C bez toho aby se vytahovaly a to hlavně v... celý příspěvek >
Rajčata 2023, 4.4.2023
Okurky sejeme na Marka a celkem to vychází. Myslím, že podle kalendáře se asi řídí málokdo. Spíš podle předpovědi a teploměru venku za oknem.
Rajčata 2023, 4.4.2023
V tom případě u mě platí dvojnásob, že čím hloupější sedlák tím větší brambory. Jinak nevím proč to hledáte v nějakých cizojazyčných stránkách, když třeba i Agrobio píše, že teplota půdy pro výsadbu rajčat by měla být kolem 10 a nebo více...
Rajčata 2023, 4.4.2023
Tak jsem asi zaspal revoluci pane Milane. Podle nových internetových zdrojů česnek pod 9 a brambory mezi 6 a 9 stupni. Už je to tedy prašt jako uhod... A fazole dokonce trvale 15 je nejlepší!
Rajčata 2023, 4.4.2023
Ano u česneku pod 10 a u brambor nad 10. Ano fazole jsou háklivé i na mráz, vždy je sadíme později. U okurek bylo někde psáno, že u teploty půdy pod 8 zastavují růst.
Už to začíná, sice fouká, ale na zahradě už je - 1,5...
Réva 2022, 4.4.2023
Staré keře révy určitě před týdnem začaly z některých míst po řezu ronit, snad je tedy hlášených až - 8 C v míze nepoškodí. Výrazně raší zatím jen Baco Noir. Dnes jsem znovu omotával netkanou místa očkování před zítřkem, nechci za slunečních dní je... celý příspěvek >
Rajčata 2023, 4.4.2023
Jedno zachráněné rajče Spencer dosáhlo velikosti 35 cm a tak jsem ho zasadil do kontejnerku o velikosti cca 6ti krabic od mléka. Možná ho tam zkusím nechat zaplodit. Do o ještě něco většího květináče jsem přesadil hnízdo okurek salátovek se... celý příspěvek >
Příprava skleníku na jaro, 4.4.2023
Právě že nevím čím to je, že letos nemám vůbec žádnou schopnou přísadu, dost let se samovolně vysemenil na zahradě a pak se z toho něco navybíralo. Jeden rok jsme měli tolik palic se semeny, které jsem rozprášil po sklizni všude možně, že jsme ho pak... celý příspěvek >
Používáte šíttův řez? Já na Leskoře a Lejuně loni ano, jsou ještě mladé a dá se to zvládnout.
Příprava skleníku na jaro, 4.4.2023
Už máte někdo salát na konzum? Já teda ne, ale konečně jsem našel pytlík, který klíčí a pár drobotinek se krčí v rohu skleníku, aby je nezadupal náš kocour, který tam má zimní byt. Ale dostali jsme dnes od příbuzných, zítra bude k obědu.
Tuhle odrůdu neznám tak nevím, ale před chvilkou jsem obhlížel Leskoru a Lejuju, květy nádherně bílé, některé i ve vaší vázi z fotky, ale některé plůdky jsou už kaput i u těch ne plně rozkvetlých. Dnes ráno - 4. Nestříkáno proti mrazu.
Další diskuze:  3637383940>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika