|
Příspěvky uživatele - 70.240
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
A co vaše višně?, 23.7.2023 Pokud by jste chtěl stromek, můžu se pana z CH zeptat, jestli by nějaký "nevyrobil". |  | Broskvošvestka, 23.7.2023 Po dlouhých letech jsem opět ochutnal sousedovu broskvošvestku. Už jsem tady o ní několikrát psal. Vím o ní minimálně 30 let, není to tedy žádný Melitopolski. Strom roste velmi silně a rozložitě. Plody mají vzhled nejprve červené, po dozrání kulaté... celý příspěvek > |  |
|  | Velkopavlovická = dokonalost meruňkové chuti, 22.7.2023 Nezlobte se, ale Velkopavlovická meruňka je v chuti nepřekonatelná. Svoje nectnosti má, ale žádná jiná odrůda se jí v chuti nemůže rovnat. Letos se až nevysvětlitelně předvedla i v mrazuodolnosti květů. Úroda ideální. |  | A co vaše višně?, 22.7.2023 Morela musí být na přímý konzum úplně černá, pokud dřív neshnije. Letos ty nejtmavší plody U.F. sice zůstaly kyselejší, leč navíc i částečně zesládly. To je potom lahůdka. Morelu měl kdysi soused. Je to poměrně zásadní nejpozdnější odrůda višní... celý příspěvek > |  | Broskve 2023, 22.7.2023 Broskví bylo prozatím jen něco málo na ochutnávku. Springcrest, Springbelle spíše navinule broskvové, vyšší level - Spring Lady a nejvyšší Favorita Morettini 3. U FM3 překvapuje ta cukernatost oproti těm ostatním odrůdám. Cukernatost je vyšponovaná i... celý příspěvek > |  | A co vaše višně?, 22.7.2023 Kdo porovná chuť amarelky FAVORIT a sladkovišně-skleňovky KRÁLOVNA HORTENZIE? Kutina píše, že amarelky jsou v chuti navinulé až nakyslé, přitom u Favoritu uvádí, že je chuť navinule sladká. Favorit jsem zrušil pro kyselost. Možná, že ty světle... celý příspěvek > |  | Změny ve fóru ++++, 22.7.2023 No právě. Jaké zoufalsví mohlo vzdělaného člověka přivést k psaní takových příspěvků? Snad nějaká rodinná tragédie? |  | Nancyjská mirabelka neplodí, 22.7.2023 Větve Nancyské mirabelky, které ještě nebyly přeroubovány, jsou pod tíhou plodů prohnuté až k zemi. Stejně jako Tipaly. Zde mráz řádil jen na meruňkách a nejčasněji kvetoucích broskvoních typu ZAIGER. |  | Změny ve fóru ++++, 22.7.2023 Taky se mi pořád nezdá, že by se IH dočista zbláznil a začal psát takové pomatenosti. |  | Změny ve fóru ++++, 21.7.2023 Vysvětlete mi tedy, kdo sem tohohle idi.ot.a nastrčil. Kdykoliv se někdo vyjádří o "truc fóru", tak tenhle kaš.pár.ek vyletí a začne mlet páté přes deváté. S žádným pěstováním nemá nic společného, jen opakuje stále dokola ty svoje bláboly, co tady v... celý příspěvek > |  |
|  | Změny ve fóru ++++, 21.7.2023 Tak mně prosím vás vysvětlete, kdo sem tohohle idiota nastrčil. Kdykoliv se někdo vyjádří o "truc fóru", tak tenhle kašpárek vyletí a začne mlet páté přes deváté. S žádným pěstováním nemá nic společného, jen opakuje stále dokola ty svoje bláboly, co... celý příspěvek > |  | Změny ve fóru ++++, 21.7.2023 Tak to chápu, pokud tam všechny příspěvky určené Hlavatému, cenzurují. To je potom ráj na zemi, ale jen pro vyvolené, viďte. Pozdravujte tam a tohohle blba Ferdu M. si tam klidně vemte sebou. |  | Změny ve fóru ++++, 21.7.2023 To říká ten pravý. Ale nejspíš jsme trefili do černého. |  | Změny ve fóru ++++, 21.7.2023 Vaše slova tesat do kamene, pane 210.68. Zažil jsem to na zahrada on.line hned zpočátku. Škoda, že všichni, co tady teď hořekují, jak to tady upadlo a podobně, si neuvědomí, o co je to naopak lepší bez cenzury a nadržování jistým jedincům. |  | Změny ve fóru ++++, 21.7.2023 Mohl by to být ten slovenský zakladatel "truc" fóra, Že by ho k tomu využili. Nějak se mi ale nezdá, že by to byl podle těch jeho invektiv Slovák. Momentálně ho vaše příspěvky dráždí, jak "červený hadr", nenapadá vás nikdo? |  |
 |
|
|
|