|
Příspěvky uživatele - 70.240
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Royal Majestic, 24.7.2023  I ten jediný letošní plod nenechalil na pokoji. Chuť "springcrestová". Kadeřavost katastrofální, odolnost k mrazu v květu žádná. |  | Sunhaven, 24.7.2023  To je bída, tenhle Sunhaven, to je bída. Pan MH sice se Sunhavenem kraloval v minulém příspěvku, ale já jsem měl letos pouze jediný plod. Ale byl dobrý. |  |
|  | Broskvošvestka, 24.7.2023  Udělám vám radost, 237.149. Ta likérová příchuť je možná jen zkvašená šťáva v přezrálých plodech. |  | Poradite nekdo, co je to za svestku?, 24.7.2023 Oprava, některé plody už spadly vybarvené. Je třeba se podívat pod strom a ne pouze na strom, kde jsou plody ještě bledé. |  | Černošická švestka, 24.7.2023  Jediný plod na roubu. Otázka, jestli na něj nezapomenu. |  | Ruth Gerstetter, 24.7.2023  Letos RUTH GERSTETTER (Carská x Bryská) přeplozený Herman překonala v kvalitě. Plody větší, dužnina pevná, krásně oddělitelná od pecky. Chuť velmi příjemná, navinule sladká, svěží. Nejranější odrůda, chuťově originální. Na rozdíl od pana Suse a... celý příspěvek > |  | Herman, 24.7.2023  HERMAN (Carská x Ruth Gerstetter) v průběhu času. |  | Broskvošvestka, 24.7.2023  Lepší fotky nemám. Možná příště. Jedna větev se prodrala už asi dva metry od nás, ale tímhle foťákem víc nedokážu. Chuť plodů překvapila. Asi to nejlepší ovoce s červenou dužninou, co vypadá jako švestky. |  | Poradite nekdo, co je to za svestku?, 24.7.2023 U mě to samé. Čačanská raná začíná teprve vybarvovat. |  | Změny ve fóru ++++, 24.7.2023 Pan 46.159 ale nepsal o vás, pokud jsem to dobře pochopil. |  |
|  | Změny ve fóru ++++, 24.7.2023 Nevím, jestli je 224.47 Paľo. Podle těch čísel se to nepozná, i když se shodují. Každopádně pan 224.47 odpověděl již pod jiným číslem, jak jsem si všiml. Abych pravdu řekl, tak už se začínám ztrácet v tom, co je provokace a co píše například skutečný... celý příspěvek > |  | Velkopavlovická = dokonalost meruňkové chuti, 23.7.2023 Letošní problém se jmenuje sucho. Bergerony, které už spadly jsou sušší. Plody VP. které jsou měkké jen částečně jsou sušší také. Ty zcela měkké "bačkory" jsou ale fantastické. Neznám lepší chuť meruňky. Nezlobte se, ale Velkopavlovickou meruňku budu... celý příspěvek > |  | Broskvošvestka, 23.7.2023 Já jsem tu odrůdu nevyšlechtil. Vycházím z tvrzení souseda. Rouby jsem před časem poslal panu Vysloužilovi, ale jak se zdá, tak si je nenarouboval, nebo se mu neujmuly. Mohli jsme být o jeden názor chytřejší. Modré plody s červenou dužninou měl... celý příspěvek > |  | Broskvošvestka, 23.7.2023 Když už, tak Malvazinka má červenou slupku, nikoliv dužninu. |  | Změny ve fóru ++++, 23.7.2023 host - 224.47 (?)
23.7.2023 16:41
Paľo. (1739) - 224.47 (?)
17.4.2012 18:12 |  |
 |
|
|
|