Příspěvky uživatele - 70.240

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Rajčata 2023, 29.7.2023
Jen malou poznámku k hnědočerným skvrnám na stonku z vlákna Phytophthora infestans. Neodstranil jsem ani celou rostlinu, jak radil Vladimír, jen část (byl to dvoják). Další skvrny se už neobjevily. Zraje čím dál víc plodů a užívám si chemicky... celý příspěvek >
Favorita Morettini 3, 29.7.2023
Komu se ještě podařilo vypěstovat broskve výš než v 550 metrech na nechráněném stanovišti? 
Změny ve fóru +++, 29.7.2023
Je to jednoduché. Příkladem může být pan 49.56, ovšem ty jeho odrůdy, které tady představuje většinou nikdo nemá, takže k nim nikdo nenapíše ani čárku. Byly doby, kdy sem někdo vložil příspěvek i s fotkou nějaké běžně dostupné sorty a objevilo se... celý příspěvek >
Sunhaven, 28.7.2023
Meruněk už jsem přecpaný, nejvíc VP. Pokud není plod měkký jak "bačkora", je sušší a mdlý. To samé u Bergeronu. Málo měkké plody jsou kyselé a suché. "Bačkoráři" jsou ale výborné. Tři nejchutnější meruňky jsou u mě Leskora, VP a Bergeron (v pořadí... celý příspěvek >
Ersingenská, 28.7.2023 Obsahuje fotku
Díky obaleči švestkovému první předčasně vybarvený plod. 
Falešný Dapple Dandy, 28.7.2023 Obsahuje fotku
Všechny ty švestkomeruňky a asijské švestky mají vesměs chuť a konzistenci dužniny jako myrobalán třešňový.Rozdíl je v příchuti jako u této odrůdy, která má už mnou několikrát zmiňovanou exotickou příchuť.  
Chernyj Barchat, 28.7.2023 Obsahuje fotku
Zdravím všechny příznivce Černého Barchátu. V konečné fázi budou mít plody červenou dužminu. 
Změny ve fóru +++, 28.7.2023
Vás potěšila analýza pana Vysloužila a mě by zase potěšily jeho každoroční zkušenosti s jednotlivými odrůdami ovocných dřevin a případné fotografie. Například v meruňkách se jeho zkušenostii dost lišily. Jak jsem psal, většího sběratele neznám. Mohl... celý příspěvek >
Změny ve fóru +++, 28.7.2023
A kdo je ten vedoucí a kdo koho sestřeluje? A kdo jste vy?
Herman, 28.7.2023
Musíte to důkladně zvážit a pročíst si zde na fóru všechny dostupné informace o této odrůdě. Hlavně o zkušenostech ve vyšších polohách. Mně osobně kvalita plodů vyhovuje. Co se týče podnože mám Herman na myrobalánu, ale díky vysokým úrodám to není s... celý příspěvek >
Meruňky 2023, 28.7.2023
Dobrý den, pane 49.56. Nemohl by jste pro větší přehlednost se jednak přihlásit, ale hlavně u všech těch odrůd založit nové vlákno s názvem odrůdy? Vláken Topfive je tady několik, ale hledat Lidu, Lucu, Nelson, Newcot, Mogador atd. ve vlákně, které... celý příspěvek >
Royalvee, 28.7.2023 Obsahuje fotku
Co na tuto kvalitní broskvoň zrající před RH říká letos Jiří (1968) - Geronimo? (viz.diskuse v tomto vlákně)
Ersingenská, 28.7.2023 Obsahuje fotku
O roub téhle staroněmecké odrůdy jsem měl v Holovousích největší zájem právě díky jejímu uvedení v pomologickém atlasu peckovin (Sus, Blažek), jejíž fotku s popisem přikládám. Mám ji naroubovanou na Čačanské rané, která jí bude možná nakonec podobná... celý příspěvek >
Herman, 28.7.2023
To není pravda. Vidíš sám, jak to tady vypadá, diskuse k odrůdám žádná. Pan 11.211(49.56) by toho bez tebe už dávno nechal. Šarkovité listy jsou na Hermanu asi všechny, na plodech a v nich ani stopa. Předpokládám, že se starými odrůdami z Holovous to... celý příspěvek >
Sunhaven, 28.7.2023
 O takových Sunhavenech se mi může jenom zdát. V mých podmínkách je to pro dosažení té pravé chuti jedna z nejnáročnějších odrůd. Ještě k té fotce: Úplně měkké "vépečko", to je laskomina, co? 
Další diskuze:  7677787980>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika