Příspěvky uživatele - 214.246

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Špičaté zelí, 28.1.2025
Tak to jsem rád, že za každou cenu nejíte jenom co sami vypěstujete. Několik let, když je zima kupujem pekingské zelí, neděláme z něj salát, jíme ho k snídani. Já dva listy, žena dva listy zpátky zabalit a na verandu do chladu. Je to taková armatura... celý příspěvek >
Jílovitá zemina, 27.1.2025
Někdy je lepší investice do rašeliny než třeba do špatně dovolené. Jestli vás to uklidní. Já vždycky když něco takového čtu, tak si pokládám otázku, jak bych to udělal. Tedy smichal horní vrstvu rašeliny, písku, s tou dolní. Píšete, že zorat to... celý příspěvek >
Předpěstování ve skleníku - kdy začít, 23.1.2025
Jak to vidím? No podobně jako vy. Ale přeci jenom trošičku jinak. Hlavně nechci probírat detaily. Nikdo by nám nerozuměl  . Já se znám. Trochu jsem se zeminou pracoval, takže vím jak se chová zemina v zahradě, jak se chová na ulici a ještě mužem... celý příspěvek >
Předpěstování ve skleníku - kdy začít, 22.1.2025
Nemůžete tvrdit, že se vám základ skleníku mrazem nikdy nezvedl.Můžete říct, že vám neprasklo žádné okno. To bude možné, protože vy máte skla v gumě. Ani v návodu na montáž netrvají na tom, ze musíte mít základ. Uvádějí to jako výhodu proto... celý příspěvek >
Minimální prostor pro kořenový systém předpěstovaných sazenic, 21.1.2025
Najdete    ZAHRADA PRO RADOST tam je mladá paní a všechno ví.
Minimální prostor pro kořenový systém předpěstovaných sazenic, 21.1.2025
Nejsem žádný odborník, ale za 50 let, co ženě dělám servis (kompost, sklenik, pařník) tak nemusím být ani moc chytrý, abych něco dokázal porovnat a posoudit. My rajcata, papriky presazujeme 2x do malého jogurtu a potom ještě do velkého jogurtu. To ze... celý příspěvek >
Zavlažovací sprcha s větším průtokem, 17.1.2025
Použil jste to nevhodně. Zapojit cerpadlo které dává 6000l a tlak 3,5 baru s takovou pistolkou kde jsou o kroužky, to nevydrží ani Gardena. Nevím proč používat sprchu na zálivku zeleniny takovým tlakem.Kam lidi pospichaji.Ja mám takové dělo ve studní... celý příspěvek >
Velmi raná paprika, 10.1.2025
Dneska před chvíli 16 30h jsem poslouchal poradnu na dvojce ČR 2 a tam byla debata o sklenicích. Volali tam zkušenosti i posluchači. Jeden říkal ze má skleník z plykarbonatu a proti těm, co mají sklenik ze skla zjistil, že on nemusí stinit ani... celý příspěvek >
Padlí, strupovitost, mery, mšice, obaleči, svilušky... aj. v jádrovinách 2025, 7.1.2025
https://allegro.cz/nabidka/akumulatorova-tlakova-mycka-silna-vysoka-kvalita-2-aku-16744185198  Pan KUKY ji koupil na Allegro vy ji mate drahou.
Velmi raná paprika, 7.1.2025
Takto ale nemůžete radit. Nestinit stromem. To ten strom musím porazit, nebo ten záhon pod nim nechat ladem? Do skleníku jsme dali bílou tkaninu ke sklu zevnitř a zvenku zelenou síť. Jinak ty květy upecete a nic tam nevyroste. Není lepší udělat... celý příspěvek >
Konštrukcia pod sieť proti vtákom, 4.1.2025
Na těch pár keřů bych to dal bez konstrukce. Jak popisoval pan Walter. Jestli trváte na tom tunelu, podívejte se, pokud jste to neviděl, na kompozitové tyčky průměr 8 mm a dlouhé 2,2m. Z těch uděláte oblouk. Ano,  dá se to posvarovat i z trubek... celý příspěvek >
Trvanlivost a uchování vepřových střev, 3.1.2025
Časový interval eon řezník nepoužívá. Každý týden se tu vytáhne dotaz, který reaguje na 10 roků starou otázku. Lidi nejsou hloupí a nějak tuší že je za tím nějaká kulišárna. Na rozvinutí diskuse je to kontraproduktivní. Počet shlédnutí tedy klesá.... celý příspěvek >
Špičaté zelí, 1.1.2025 Obsahuje fotku
Salát jakýkoliv a jakýmkoliv způsobem. To je svoboda
Špičaté zelí, 31.12.2024
Není nic jednoduššího, než si na gogle napsat Eta 0025 a naskace vám tam kuchyňský robot. Mam ho asi taky a léta na něm krouham zelí 20 kg. Jenom na jiném noži. Zůstaňte si u čeho chcete hlavně to nedělejte mixerem.Co je pravý řecký salát je stejné,... celý příspěvek >
Udit klasicky dřevem nebo elektřinou?, 28.12.2024
Tam u té elektriky si navolite teplotu 65 st. a nemusíte se to ho všímat. U normální udirny musíte mít zkušenost  jinak se to dá pokazit. Ale jako se vším. Jestli se vám to od zetě líbí a i chutná tak dotoho.
Další diskuze:  12345>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika