Příspěvky uživatele - 61.193

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Karel, Jiří - polykarbonátové pařeniště, zkušenosti, 24.4.2023
Myslel jsem si to. Kdysi v sedmdesátých letech minulého století jsem byl také vášniivý kaktusář. Byl jsem dokonce členem Brněnského klubu Astrophytum, kde byl předsedou Dr.Schitz (docházel tam také známý pěstitel Fleischer- snad pamětník A.V.Friče).... celý příspěvek >
Karel, Jiří - polykarbonátové pařeniště, zkušenosti, 24.4.2023
ty kaktusy vypadají dobře zvlášť se mně líbí ta Astrophyta. Mluvíte o zimě venku, ale nepíšete kolik jste měl v tom skleníku (pokud tam ty kaktusy byly celou zimu).            Vladimír
Pěstování rajčat v pařeništi, 24.4.2023 Obsahuje fotku
Dnes jsem šel na zahradu, vysadil jsem druhý záhon hrachu a posekal cca 400 m2 toho čemu říkám trávník. Nová sekačka Honda s jednorychlostním pohonem se osvědčila. Potom jsem šel na ta rajčata. Za ten týden opravdu poskočila. Jsem s nimi spokojený.... celý příspěvek >
Rajčata 2023, 24.4.2023
Dva ty písty mám doma ve skříni už více jak rok. Nepodařilo se mně je do toho pařeniště na podzim namontovat. Teď na jaře už to nejde a pochybuji, že je ještě někdy namontuji. Musel by mně s tím někdo... celý příspěvek >
Pěstování rajčat v pařeništi, 23.4.2023
Na zahradě jsem byl v pátek. Rajčata jsem jen tak zběžně zkontroloval, vypadají pěkně a je vidět že se uchytily a rostou. V očekávání slunných dní jsem okna pootevřel - vyhodnotil jsem to tak, že bude lepší smířit se s nižšími teplotami v noci než... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika