|
Příspěvky uživatele - 199.133
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Jahody - nové skusenosti, 6.2.2022 Verdi - zatím nevím, sázel jsem loni v srpnu. Rostliny byly kontejnerované, čerstvě vypěstované z odstřižených odnoží, profesionální sadba.
Asia - pěstuji v cca 600 mnm (na svahu), nikdy mi nevymrzla. Případně se dá zakrýt na zimu bílou... celý příspěvek > |  | Jahody - nové skusenosti, 6.2.2022 No bohužel, jsou zkušenosti stále nové. Poněkud bojuji s půdními chorobami, pěstuji jahody (ve větším množství) stále dokola už cca 20 let. Musel jsem přestat pěstovat svojí oblíbenou odrůdu Asia, i když jsem měl odstup 4 roky a pěstoval předplodiny... celý příspěvek > |  |
|  | Jahody - nové skusenosti, 6.2.2022 Loni jsem vysadil odrudu Verdi, ale ta se asi bežně neprodává. Zkuste dát do vyhledávače "strawberry plant Verdi".
Měla by být odolná proti chorobám a lepší výnos a chuť než Clery a Allegro. |  | Jahody - nové skusenosti, 6.2.2022 Mně Allegro vcelku chutnala. Letos plánuji výsadbu nové odrůdy Limalexia.
"Charakteristickým rysem této odrůdy je vysoký výnos prvotřídního ovoce s vynikající chutí." |  | Vapnenie a priemyselné hnojiva, 12.12.2021 Vápnit bez změření pH půdy už není vhodné, s odsířením elekráren zmizely kyselé deště. |  |
 |
|
|
|