Příspěvky uživatele - 199.133

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Jahody - nové skusenosti, 6.2.2022
Verdi - zatím nevím, sázel jsem loni v srpnu. Rostliny byly kontejnerované, čerstvě vypěstované z odstřižených odnoží, profesionální sadba. Asia - pěstuji v cca 600 mnm (na svahu), nikdy mi nevymrzla. Případně se dá zakrýt na zimu bílou... celý příspěvek >
No bohužel, jsou zkušenosti stále nové. Poněkud bojuji s půdními chorobami, pěstuji jahody (ve větším množství) stále dokola už cca 20 let. Musel jsem přestat pěstovat svojí oblíbenou odrůdu Asia, i když jsem měl odstup 4 roky a pěstoval předplodiny... celý příspěvek >
Loni jsem vysadil odrudu Verdi, ale ta se asi bežně neprodává. Zkuste dát do vyhledávače "strawberry plant Verdi". Měla by být odolná proti chorobám a lepší výnos a chuť než Clery a Allegro.
Mně Allegro vcelku chutnala. Letos plánuji výsadbu nové odrůdy Limalexia. "Charakteristickým rysem této odrůdy je vysoký výnos prvotřídního ovoce s vynikající chutí."
Vapnenie a priemyselné hnojiva, 12.12.2021
Vápnit bez změření pH půdy už není vhodné, s odsířením elekráren zmizely kyselé deště.
Další diskuze:  161718  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika