|
Příprava skleníku na jaro, 12.1.2023 Lepší by bylo si sehnat igelitovou plachtu - zakrytí /igelitem/ udrží v půdě delší dobu plyny, které vznikají reakcí dusíkatého vápna s půdní vlhkostí. |
 |
Příprava skleníku na jaro, 11.1.2023 ... zasypal dusíkatým vápnem... Podle mne by se mělo dusíkaté vápno zapravit do země - buď rotavátorem nebo mělce zrýt. Potom zalít a tepre pak překrýt nepropustnou folií /uigelitem/. |
 |
|
 |
Roub Elise, 2.1.2023 Prudil jste tady Vy, psal jste něco o "borcích" apod.. Kde koupit, si může vyhledat na internetu. |
 |
Roub Elise, 2.1.2023 Vy jste taky velký mudrlant. Jabloň Elise se prodává. |
 |
Roub Elise, 2.1.2023 Od Vás jsme se dozvěděli, že to má údajně jednoduché řešení. Podle mne je jednodušší koupit nový stromek. |
 |
Roub Elise, 1.1.2023 Zeptat se nebo si jednosušše vzít je dost velký rozdíl. |
 |
Roub Elise, 1.1.2023 V sadu, kde prodávají jablka, se dají zdarma odebírat rouby? |
 |
Hustomer vs. refraktomer, aké faktory ovplyvňujú meranie, kto je presnejší?, 30.12.2022 Prodavaji se i refraktometry na alkohol.
REF80-M Refraktometr na alkohol|0-80 obj.% |
 |
PRODEJ STROMKŮ eshop, 11.11.2022 Byl jsem tam 2x kupovat osobne, vse OK. S jejich e-shopem zkusenosti nemam. |
 |
Pyramida na jahody, 9.10.2022 Podle mne nepraktické, ty vyšši stupně stíní plochu, která je za nimi a hůře se bude měnit zemina, což je u jahod nezbytné. |
 |
|
 |
Jahody v netkané textilii?, 4.10.2022 Není špatný nápad, dřív jsem to taky měl. Jak je to velký záhon? |
 |
Něco jako plíseň na rajčeti?, 29.7.2022 Spintor není drahý - učinná látka spinosad - přírodní produkt získaný fermentační činností bakterií Saccharopolyspora spinosa, která se běžně vyskytuje v půdě. Jako přírodní produkt se spinosad vyznačuje mimořádně nízkou toxicitou vůči člověku a... celý příspěvek > |
 |
Kolik koupit sadbových brambor?, 14.3.2022 Záleží jak budou velké, teoreticky ano, ale prakticky by to chtelo asi 15 kg. |
 |
Jahody - nové skusenosti, 23.2.2022 Odrůdu Polka jsem pěstoval před cca 10-ti lety. Plodnost vysoká, hodně plodů (uniformní) střední velikosti. Tak je dost práce s trháním. Chuť už si pořádně nemapatuji, ale určitě nebyla špatná. |
 |
Jahody - nové skusenosti, 6.2.2022 Asia vyžaduje zdravou resp. "panenskou" půdu, kde se jahody dlouho nepěstovaly, jinak špatně roste. Je citlivá na antraknozu, chce to postrik Ortivou ve fázi, kdy jsou viditelné květní stvoly. Po sklizni v srpnu postřik proti padlí (napr. Score). To... celý příspěvek > |
 |