Příspěvky uživatele - 241.253

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Tresen s podnozi Ptacice/colt, 19.4.2023
Dekuju. Dneska ostriham ty do koruny vedouci. Na fotce stormek vypada maly, ale prumer kmenu je jako flaska 1,5l. A ja mam 169 a dosahnu tak do pulky. To rozvetveni uz je na stafle😊
Tresen s podnozi Ptacice/colt, 18.4.2023
My jsme s pánem řešili něco jiného na zahradě. Pak si všiml mě třešně. Řekl, že je to ptáčnice. Že to bude hodně vysoký strom. A někdo (JÁ) ho neodborně stříhal. Mám ho nechat růst. Nebo si koupit jinou podnož a strom vyhodit. Neumím si predstsvit,... celý příspěvek >
Hned rano ho vyfotim kolem 9.hod.
Děkuju vám strašně moc☺️
Mně se na mobilu stále odhlašuje přihlášení. Ježka už z toho mám. Přemýšlím, že bych sem zítra dala fotku. Ale BOJÍM se, že by většina z vás z mého pokusu o stříhání loni, mohla dostat infarkt. Nebo chtít spáchat sebevraždu. Nebo mou vraždu za to, že... celý příspěvek >
Ten stromek má pěknou půdu. Výživnou. 😯😯
Vím že myslet je h... o vědět 🤣🤣🤣ale myslela jsem, že když už teď bych měla cca 5m strom. A máma má nádhernou třešeň o pár metrů vedle mého stromu. 5,5m za 20 let... Koukám, že je to s těmi stromy ještě náročnější a... celý příspěvek >
Děkuju. Letos se do ni pustím. Je sazen 2017. Ale stříhala jsem ji všechny silné větve směr nahoru a do koruny. Načež teď nové větve vyhodila do všech stran. Vypadá jak ježek 😁 pak přišel pán, řekl mi: Ježíš kdo to stříhal? třešeň se musí... celý příspěvek >
Přála bych si stromek zachovat. Chutná všem.
Jsou to nejlepsi chrupky, co jsem kdy jedla. A bylo by mi to strasne lito o ne prijit. A jak jsou obri! Konecne krasny nazor. Strihat po 5 letech. 😊 To budu mit hodne plodu i zvladnutelnou vysku. A za 5 let říznout vrsek stromu? Strasne... celý příspěvek >
Jedna se o Carmen. Byl to prostokoreny stromek a ja zacatecnik😞😞
Koupila jsem si už dvakrát strom s podnoží colt. A po pár letech vidím, že to mělo jenom cedulku co se jim hodila. Odrůda je ok. Ale podnože byly ptačice. Poradil by mi někdo, jestli lze třešeň stříhat, aby z ní nebyl smrk v lese?🤣 Bylo mi... celý příspěvek >
Další diskuze:  12  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika