Příspěvky uživatele - 208.138

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Mohu již přenést do skleníku?, 18.4.2023
Nejspíš nemá, ale já jsem si to tak vysvětlil, proto jsem se domníval, že jsou v té inkrustaci nějaké inhibitory. Pokud jsou to pouze fungicidy, je to moje vysvětlení mylné. Milan HP
Mohu již přenést do skleníku?, 17.4.2023
Ne, trollení v tom není. Už jsem odpovídal jiné reakci, že moje zkušenost s inkrustovanými semeny okurek je taková, jaká je. Podobně je tomu s partenokarpickými okurkami. Mám přestat věřit své (a nejen své) zkušenosti? To je přeci jediný zdroj... celý příspěvek >
Víte, já nechci popírat vaše tvrzení, ale má (a nejen moje) zkušenost s klíčivostí inkrustovaných semen okurek je taková, jaká je. Mám ji popírat? Milan HP
Já mám to pořadí obvykle obráceně. Ale nelituju toho. Letos mi nějak doma na ty okurky nezbylo místo. Už jsem psal, že pěstuju v bytě a mám jen omezený počet oken k dispozici. A to ještě to jedno vyžaduje velké diplomatické schopnosti, abych... celý příspěvek >
No vida. Ale někde jsem četl, že inkrustace zpomaluje klíčení, je to tak? Vlastně i s tím mám své zkušenosti. A kamarád též. Což ale může být vedlejší efekt. Používá se tedy inhibice? Tedy tak, aby klíčení počalo až ve vhodných podmínkách? Vzhledem k... celý příspěvek >
Loni jsem měl okurky nakládačky na balkóně taky, tedy po tom, co jsem je pěstoval doma. Partenokarpické, Karlos. Vyséval jsem je 29.3., ale byly jen v korýtkách na pelargonie, více-méně pravidelně hnojené. Rok předtím jsem pěstoval partenokarpické i... celý příspěvek >
Díky. Takže ale spíš ten hnůj dát kolem, ne pod. Rozumím dobře? Ten hnůj je starší než 1 rok. Síran letos nechci dát, abych neměl moc škrobovaté brambory jako loni. Milan HP
Ano, ale já se domnívám, že v té inkrustační látce jsou nějaké inhibitory. Není tomu tak? Takže to shrnuju pod jeden pojem. Osobně jsem od používání "barevných" semen ustoupil po tom, co tomu kámošovi vylezlo tolik okurek najednou. Raději vždycky... celý příspěvek >
Mohu již přenést do skleníku?, 16.4.2023
A protože těch, kdo si troufnou vinou hádek a napadení poradit, bude ubývat, tohle fórum přestane částečně mít smysl. Nedobrá vyhlídka. Milan HP
Mohu již přenést do skleníku?, 16.4.2023
Waltře, myslím, že v tom je jádro problému s teplotou půdy. Klíčení. Ale nejen to. Pokud byla semínka inkrustovaná, tedy vlastně (snad) chráněná před předčasným klíčením, vylezou. Teď jen prostě čekají. Mám k tomu historku: kámoš vysel... celý příspěvek >
Mohu již přenést do skleníku?, 15.4.2023
Děkuju. Tohle jsem potřeboval. Možná je můj přístup moc detailní, ale to už asi nezměním. Rozumím tomu tak, že oba principy, tedy ohřívání radiací i ohřívání vzduchu fungují zároveň. Za slunečného počasí převládá záření, ale za zamračených dnů spíš... celý příspěvek >
Mohu již přenést do skleníku?, 14.4.2023
Díky Pepé. A to já ještě ani skleník nemám a už jsem ten NM. Ó tempora, ó mores. Milan
Ano, to je jasné. Právě proto váhám, zda se do toho skleníku vůbec pustit. Kdybych mohl mít skleník u baráku či alespoň blíž ve stejné nadmořské výšce, asi bych tolik neváhal. Jenže to mám tak 15 km, a kontrola teploty a případná následná reakce na... celý příspěvek >
Potřebuju vědět, co byla ta "praktická a teoretická zpětná vazby". Poradíte? Milan HP
LOL. Milan HP
Další diskuze:  6162636465>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika