Příspěvky uživatele - 208.138

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Špičaté zelí, 26.7.2023
Já mám zase asi jen 5 či 6 hlávek. Byly pod netkankou až donedávna, ale ty záhony, kde mám košťáloviny, jsem musel kvůli prostoru odkrýt. A Murdoc už dělá hlávky. Tak doufám, že molice mu už neublíží. Ostatně nevím proč, ale letos se u mne vyskytují... celý příspěvek >
Zloutnuti listu balkonovych rajcat, 24.7.2023
Trochu s křížkem po funusu, ale omlouvá mne to, že jsem většinu času mimo civilizaci, tedy bez počítače. Kdybych se neflákal, odpověděl bych podobně jako Walter. Jen s tím rozdílem, že jako první opatření bych zdůraznil zastínění kontejnerů. V... celý příspěvek >
Rajčata 2023, 10.7.2023
Tobě se to zdá jednoduché? Mně rozhodně ne, protože za každým tím krokem se skrývá ještě kýbl otazníků a možností. To, co jsem napsal, je jen nástin situace. Stálo by to za obšírnější článek. Ale na ten nemám čas, chuť a nakonec ani... celý příspěvek >
Rajčata 2023, 9.7.2023
Vladimíre, přesně to se stalo i u mne. Možná až příliš "dařit". Jsou nezvladatelně bujná. Fotku sice nemám, nechal jsem foťák doma, ale to napravím co nejdřív. A svým rajčatům se musím omluvit za nedůvěru: dneska jsem sklidil 4 první zralá. Ano,... celý příspěvek >
Rajčata 2023, 9.7.2023
Sklízení úrody to opravdu ještě není,  ale práce a absence počítače tam nahoře jsou tou skutečnou příčinou. A také vrtochy mého auta: plán byl v úterý dolů do civilizace. Jenže auto nestartovalo, tak jsem tam zůstal až do dneška. Milan HP
Rajčata 2023, 9.7.2023
Jedná se o fyziologickou poruchu v příjmu vápníku, obecně známou jako suchá hniloba. A i když vápníkem přihnojujete, nemusí to problém vyřešit, protože většinou je hlavní příčina ve vysoké teplotě půdy v kontejnerech, takže kořeny postupně ztrácejí... celý příspěvek >
Rajčata 2023, 22.6.2023
Vladimíre, je to jako vždycky: relativně skromné plány cca na 30 se vyvinuly na 46 rostlin. K tomu ještě 30 řízků na pozdnější sklizeň. Je zajímavé, že se ujaly do posledního muže. Ty řízky, ale vlastně i sazenice. Odrůdy? Všechny udávané či... celý příspěvek >
Rajčata 2023, 21.6.2023 Obsahuje fotku
A já se omlouvám, že reaguji se zpožděním. Čtvrtek až úterý trávím na chalupě, kde není ani počítač, ani televize. Jasně, to první rajče není důležité jako sklizeň, ale jen jako orientace v uzrávání. Které roky byly dobré a které horší. U mne byl... celý příspěvek >
Rajčata 2023, 13.6.2023
Vladimíre, gratuluju. Na to zpoždění je to skvělé. Jen tak pro zajímavost: které roky jsi měl první zralé rajče dřív, případně i nejdřív? Mám za to, že kalendářní pěstitelé letos budou spíš čekat do začátku srpna. Nevím jak jinde, ale tady jsou noci... celý příspěvek >
Předpěstování košťálovin, 8.6.2023
Máš to fakt vymyšlený dokonale. Jen mi neříkej, že to všechno dokážete zkonzumovat sami. Tebe musí mít spousta lidí rádo, mám na mysli ty obdarované. A po molicích ani památka, že? Ono každé počasí má asi i své dobré stránky. Já to mám všechno... celý příspěvek >
Rajčata 2023, 7.6.2023
V horkém počasí minulého týdne nabylo měření teploty půdy ještě dalšího důležitého rozměru: teplota půdy v kontejnerech na balkóně. Je obecně známo, že kořenové systémy rajčat i paprik v půdě nad cca 35°C ztrácejí schopnost řádně přijímat živiny,... celý příspěvek >
Paprika Rodrigo, 6.6.2023 Obsahuje fotku
Předem svého příspěvku chci poděkovat Mírovi za opravdu nádherné sazenice paprik, jsou to ty na snímku několik dní starém. Dnes už jsou v plném květu. V 10l kontejnerech na balkónech. Je mezi nimi i Rodrigo a další španělské. Moji výsadbu totálně... celý příspěvek >
Rajčata 2023, 6.6.2023
Rajčata 2023, 31.5.2023
Koralik, Matt's Wild Cherry, Havajské či jiné divoké? Milan HP
Rajčata 2023, 31.5.2023
Nedám vám ještě úplně zapravdu. Ale první fáze vývoje po vysazení tomu nasvědčuje. Letos má ale přijít horké a suché léto. Takže tam se zase mohou projevit určité výhody hlubokého sázení. Už teď ale lze říct, že tenhle "rozpor" není o tom, co je... celý příspěvek >
Další diskuze:  5657585960>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika