Příspěvky uživatele - 208.138

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Výsadba česneku sezóna 2023/2024, 16.10.2023
No, četl jsem, už nevím kde, že působí rychle a jen na začátku vegetace dané plodiny. Jak se tedy uvolňuje? Milan HP
Výsadba česneku sezóna 2023/2024, 16.10.2023
Díky za radu. Doufám. Tentokrát jsem si objednal Bjetin a Vekan od Agri Slatinice, tedy p. ing. Kozáka. Právě dorazily. Ale ještě jsem je neviděl. I loni jsem měl certifikovanou sadbu, ale z našeho místního zahradnictví. Dukát a nepaličák... celý příspěvek >
Semena česneku, 15.10.2023
Gratuluju. Jaké odrůdy se vysemenily? Pěstuju cibuli výhradně ze semen, takže tenhle experiment je pro mne zajímavý a možná i lákavý. Nemám moc srovnání, ale cibule ze semínek mi vychází mnohem zdravější než ze sazečky. Možná je to podmínkami, ale tu... celý příspěvek >
Rajčata 2023, 15.10.2023
Tak teď mám pocit, že jsem se unáhlil. Předpověď pro konec týdne a i příští týden změnili, takže možná se tam u mne ani ten mráz neobjeví. Ale nelituju, jistota je jistota. Rostliny jsem nechal na stanovištích i s plody menšími než nehet mého palce,... celý příspěvek >
Výsadba česneku sezóna 2023/2024, 15.10.2023
Spíš mi přijde neobvyklé, že nechávají palicové stvoly vyrůst do plné výšky. Možná by můj česnek taky mohl mít 160 cm, pokud bych ho nechal vztyčit a palici plně rozvinout. K tomu ale nikdy nedojde. Palice zásadně ustřihnu už na počátku jejich... celý příspěvek >
Výsadba česneku sezóna 2023/2024, 15.10.2023
Kuky, mám na vás dotaz. Letos mi česnek nevyšel úplně zdravý, ale mnohem lepší než loni. Na různých stanovištích, ty u česneku vždycky měním. I napadlo mne, že bych aplikoval do půdy 2 týdny před výsadbou dusíkaté vápno (opět nové stanoviště -... celý příspěvek >
Rajčata 2023, 15.10.2023
Rajčata 2023, 15.10.2023
Ano, při stejném objemu vody v zálivce, rostlina venku ji před vyschnutím dokáže využít méně. Jenže tam o té zálivce nerozhodujeme jenom my. Letos za sucha to bylo fajn. Na mém západním balkóně jsou některé rostliny kryty a na jiné volně prší. Ty... celý příspěvek >
Rajčata 2023, 15.10.2023
Klidně. Ale kdysi mi říkali Mailen. Pokud budete diskutovat slušně k věci a netahat do těchto diskuzí moje osobní charakterové vlastnosti a vymýšlet moje motivace, Mailena i vašeho Mejlana spolknu. I když se snažíte o slovní hříčku. Jen mi přijde... celý příspěvek >
Rajčata 2023, 15.10.2023
Jenže na mé ano, tak o tom mudruju. A somruju názory od ostatních, kteří ten problém nemají. Však se neznáme od včerejška, že? Milan HP
Rajčata 2023, 14.10.2023
Jenže Pepé, tu jílovku mám taky a praská to jako o novoročním ohňostroji. Letos to ale díky suchu(?) v září i kusu října nebylo zdaleka tak hrozné jako loni. Spíš bych se přikláněl k té kontrolované zálivce. Milan HP
Rajčata 2023, 14.10.2023
Vladimíre, přesně to jsem udělal včera a dnes. Otrhali jsme - s vydatnou pomocí staršího synka a jeho partnerky - všechno, co má naději uzrát. A stihli jsme to, než začalo pršet. Cherry, ale nejen je, jednoznačně na vijanech. Otrhávat je, jak jsem... celý příspěvek >
Rajčata 2023, 13.10.2023
Samozřejmě se stopkami, ulamuji je v kolínku. Ani ne tak kvůli praskání, ale spíš kvůli výdrži po utržení. Vždycky mám od toho prsty zelené víc než Rákosníček. Ale ano, možná máte pravdu: před umytím těch na sušení stopky vyloupnu před mytím. Takže... celý příspěvek >
Keříkové zelené fazolky, 12.10.2023
Taky bych řekl. I když s některými výjimkami. Ale ty jsou tolerovatelné. Milan HP
Rajčata 2023, 12.10.2023
Prozraďte, jak jste to dokázal. Dám království za tohle know how. Anebo je to jen souhra podmínek? Milan HP
Další diskuze:  5657585960>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika