|
Příspěvky uživatele - 208.138
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Výsadba česneku sezóna 2023/2024, 16.10.2023 No, četl jsem, už nevím kde, že působí rychle a jen na začátku vegetace dané plodiny. Jak se tedy uvolňuje?
Milan HP |  | Výsadba česneku sezóna 2023/2024, 16.10.2023 Díky za radu.
Doufám. Tentokrát jsem si objednal Bjetin a Vekan od Agri Slatinice, tedy p. ing. Kozáka. Právě dorazily. Ale ještě jsem je neviděl. I loni jsem měl certifikovanou sadbu, ale z našeho místního zahradnictví. Dukát a nepaličák... celý příspěvek > |  |
|  | Semena česneku, 15.10.2023 Gratuluju. Jaké odrůdy se vysemenily? Pěstuju cibuli výhradně ze semen, takže tenhle experiment je pro mne zajímavý a možná i lákavý. Nemám moc srovnání, ale cibule ze semínek mi vychází mnohem zdravější než ze sazečky. Možná je to podmínkami, ale tu... celý příspěvek > |  | Rajčata 2023, 15.10.2023 Tak teď mám pocit, že jsem se unáhlil. Předpověď pro konec týdne a i příští týden změnili, takže možná se tam u mne ani ten mráz neobjeví. Ale nelituju, jistota je jistota. Rostliny jsem nechal na stanovištích i s plody menšími než nehet mého palce,... celý příspěvek > |  | Výsadba česneku sezóna 2023/2024, 15.10.2023 Spíš mi přijde neobvyklé, že nechávají palicové stvoly vyrůst do plné výšky. Možná by můj česnek taky mohl mít 160 cm, pokud bych ho nechal vztyčit a palici plně rozvinout. K tomu ale nikdy nedojde. Palice zásadně ustřihnu už na počátku jejich... celý příspěvek > |  | Výsadba česneku sezóna 2023/2024, 15.10.2023 Kuky, mám na vás dotaz. Letos mi česnek nevyšel úplně zdravý, ale mnohem lepší než loni. Na různých stanovištích, ty u česneku vždycky měním. I napadlo mne, že bych aplikoval do půdy 2 týdny před výsadbou dusíkaté vápno (opět nové stanoviště -... celý příspěvek > |  | Rajčata 2023, 15.10.2023
|  | Rajčata 2023, 15.10.2023 Ano, při stejném objemu vody v zálivce, rostlina venku ji před vyschnutím dokáže využít méně. Jenže tam o té zálivce nerozhodujeme jenom my. Letos za sucha to bylo fajn.
Na mém západním balkóně jsou některé rostliny kryty a na jiné volně prší. Ty... celý příspěvek > |  | Rajčata 2023, 15.10.2023 Klidně. Ale kdysi mi říkali Mailen. Pokud budete diskutovat slušně k věci a netahat do těchto diskuzí moje osobní charakterové vlastnosti a vymýšlet moje motivace, Mailena i vašeho Mejlana spolknu. I když se snažíte o slovní hříčku.
Jen mi přijde... celý příspěvek > |  | Rajčata 2023, 15.10.2023 Jenže na mé ano, tak o tom mudruju. A somruju názory od ostatních, kteří ten problém nemají. Však se neznáme od včerejška, že?
Milan HP |  |
|  | Rajčata 2023, 14.10.2023 Jenže Pepé, tu jílovku mám taky a praská to jako o novoročním ohňostroji. Letos to ale díky suchu(?) v září i kusu října nebylo zdaleka tak hrozné jako loni. Spíš bych se přikláněl k té kontrolované zálivce.
Milan HP |  | Rajčata 2023, 14.10.2023 Vladimíre, přesně to jsem udělal včera a dnes. Otrhali jsme - s vydatnou pomocí staršího synka a jeho partnerky - všechno, co má naději uzrát. A stihli jsme to, než začalo pršet. Cherry, ale nejen je, jednoznačně na vijanech. Otrhávat je, jak jsem... celý příspěvek > |  | Rajčata 2023, 13.10.2023 Samozřejmě se stopkami, ulamuji je v kolínku. Ani ne tak kvůli praskání, ale spíš kvůli výdrži po utržení. Vždycky mám od toho prsty zelené víc než Rákosníček. Ale ano, možná máte pravdu: před umytím těch na sušení stopky vyloupnu před mytím. Takže... celý příspěvek > |  | Keříkové zelené fazolky, 12.10.2023 Taky bych řekl. I když s některými výjimkami. Ale ty jsou tolerovatelné.
Milan HP |  | Rajčata 2023, 12.10.2023 Prozraďte, jak jste to dokázal. Dám království za tohle know how. Anebo je to jen souhra podmínek?
Milan HP |  |
 |
|
|
|