Příspěvky uživatele - 208.138

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Pěstování ozimé zeleniny, 20.10.2023
Vladimíre, promiň, ale mně se zdá ta 50ka moc. Kvůli světlu. Nakoupil jsem pro teplo jen 30ku. Letos jsem ji dal na okurky v tom chladném jaru, a bylo to dostatečné. Ale to je trochu jiná story. Stále se neví, jak moc mrazivá bude tahle zima. Co... celý příspěvek >
Výsadba česneku sezóna 2023/2024, 20.10.2023
Ano, myslím, že u nás to zakořenění stihne vždycky. Nepamatuju, že bych měl půdu promrzlou do 10 či víc cm. Ani v té nm výšce. Vždycky navrch je zmrzlá vrstva tak 3 cm a pod ní bláto. Ta krusta a sníh vlastně chrání půdu před dalším promrzáním. Spíš... celý příspěvek >
Výsadba česneku sezóna 2023/2024, 19.10.2023
To zní povzbudivě. Dík. Milan HP
Výsadba česneku sezóna 2023/2024, 19.10.2023
Díky za tip. Ale já spíš hledám mořidlo. Lze ho použít na máčení stroužků před výsadbou? To, co jsem se o něm dočetl, nikde nezmínilo moření. Milan HP
Výsadba česneku sezóna 2023/2024, 18.10.2023
Díky za cenné rady. Tohle bude teprve 4. rok, kdy pěstuju česnek. Poprvé jsem, ke své smůle, utrpěl naprostý úspěch, takže jsem podlehl mylnému dojmu, že to vyjde bez nějakých zvláštních opatření a znalostí i napříště. Nevyšlo. Takže teprve teď... celý příspěvek >
Rajčata 2023, 17.10.2023
No, já bych potřeboval nějakou mobilní a nejen jednu. Do toho už se asi na stará kolena nepustím. Tam nahoře dost fouká, takže bych musel mít slušně bytelnou konstrukci. Takže mi nezbývá, než trochu promyslet skladbu odrůd, z cherry jsou Primabella a... celý příspěvek >
Rajčata 2023, 17.10.2023
No, já nahoru pojedu zase až ve pátek, tak uvidím asi spoušť. Tady na balkónech zatím dobrý: hřeje řeka, město i zdi. Mám tam ještě i červená rajčata, ale docela dost nedozrálých paprik. To už nestihnou. Leda by se dost... celý příspěvek >
Semena česneku, 17.10.2023
Tak to jsme na tom podobně. S tím jílem a ta výška také není zase tak rozdílná. Čili není třeba ten česnek rozmazlovat, stačí vědět, jak na to. Díky. Milan HP
Výsadba česneku sezóna 2023/2024, 17.10.2023
Ano, je docela dobře možné, že jsem si loni či možná už předloni vlnovníka do zahrady zanesl i přesto, že sadba byla vždy certifikovaná. Mořil jsem Sulkou víc než 12 hodin. Před výsadbou. Prokazatelně teď ale můj česnek trpí plísní. Myslíte si, že... celý příspěvek >
Rajčata 2023, 17.10.2023
A slibujou, že bude ještě hůř. Ano, ti, co sklidili, vyhráli. Milan
Rajčata 2023, 17.10.2023
V zásadě, jak to funguje? Je pro rajčata lepší nižší či vyšší vodivost? Pro mne spíš z hlediska praskání než chuti, protože mám rád vyváženou kyselost se sladkostí a tak jsem se vždycky těm supersladkým spíš vyhýbal. Ale tipnu si: méně vodivá,... celý příspěvek >
Rajčata 2023, 16.10.2023
Dneska jsem zjistil na teploměru se záznamem min/max, že v noci byla minimální teplota tam nahoře 0,7°C. Takže to zas až tak unáhlené nebylo. Nevím sice, jak dlouho, ale i tak. Milan HP
Rajčata 2023, 16.10.2023
Vodivost zálivky. Mám tomu rozumět, že jde o obsah iontů ve vodě? A tedy rozpouštění různých solí? S vyjmenovanými odrůdami Ti neporadím, neměl jsem ani jednu. Ale v porovnání s loňskem, pokud si pamatuju, u mne většina odrůd vyšla letos chuťově... celý příspěvek >
Semena česneku, 16.10.2023
Díky za odpověď. Jen si nejsem jist, zda se do toho pustím ve svých podmínkách, tedy velmi jílovité půdě v 570 mnm. Kde to pěstujete vy? Myslím v jakých podmínkách? Mělo by to u mne naději na úspěch, co myslíte? Milan HP
Výsadba česneku sezóna 2023/2024, 16.10.2023
No, četl jsem, už nevím kde, že působí rychle a jen na začátku vegetace dané plodiny. Jak se tedy uvolňuje? Milan HP
Další diskuze:  5152535455>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika