Příspěvky uživatele - 208.138

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Pěstování ozimé zeleniny, 26.10.2023
Kontejnery se u mne nevyskytují, pálit také nechci, takže jediné řešení pro mne je vyvézt do nedalekého lesíka. Tam ta trocha juglonu škodu nenadělá. Mám taky dva ořešáky, zatím ještě relativně malé, tak to snad zvládnu. A plán je je poněkud... celý příspěvek >
Pěstování paprik v kbelících, 25.10.2023
Luboši, píšete papriky a pak vzápětí papričky. Takže se zeptám: běžné konzumní papriky nebo chilli? Nebo obojí? Pěstuju papriky, tedy ty konzumní, na balkóně v kontejnerech. A také jsem měl několik málo rostlin chilli. Chilli stačily kontejnery... celý příspěvek >
Pěstování ozimé zeleniny, 25.10.2023
Vladimíre, co děláš s tím ořechovým listím? Někde jsem se dočetl, že ho lze kompostovat, pokud se kompost bude používat za nejméně 2 roky. Rada ode mne ohledně pěstování zimních květáků je jenom založená na dohadech a obecné logice. Ale tu... celý příspěvek >
Rajčata 2023, 24.10.2023
Jasně, já vím. Milan
Výsadba česneku sezóna 2023/2024, 24.10.2023
Ale já ho ještě dostal. Takže dobrý. Milan HP
Pěstování ozimé zeleniny, 24.10.2023
Tak fajn. Jsem rád, že to vím. Držím palce, aby Ti to hezky vyšlo. Osobně doufám, že ty předpovědi kruté zimy se tak docela nevyplní. Četl jsem Honsovou a ta říká, že to zdaleka není jisté. No, uvidíme. Milan
Výsadba česneku sezóna 2023/2024, 24.10.2023
A sakra. Na mě jejich webovka udělala dojem, že ano. Dokonce tam jméno Kozák bylo uvedeno jaksi v představenstvu. Dezinformace? Tak jsem zkontroloval zaslaný česnek. Jsou na něm visačky s nápisem česnek.cz a hned pod tím Ing. Václav Kozák. Že by... celý příspěvek >
Pěstování ozimé zeleniny, 24.10.2023
Nerostou, ale světlo potřebují pro přežití. Ne, nemám to vychytané ze zkušenosti, takže moje poznámka byla více-méně jen otázkou k přemýšlení. Odpověď možná přinesou výsledky pokusu. Držím palce. Milan
Vylepšení a nové funkce pro vás, 23.10.2023
Milý Týme Zahrada.cz. Vzali jste to za správný konec a je zřetelně vidět snaha o skutečné zkvalitnění tohoto fóra. Nejvíc jsem přivítal možnost uveřejnit svůj email v profilu, což se téměř rovná možnosti zaslání soukromé zprávy. A také odstranění... celý příspěvek >
Rajčata 2023, 23.10.2023
Mám s tím hodnocením tedy počkat do jara? Upřímně řečeno, moc se do něj neženu, schytám asi zase tsunami nevole. Jak hluboko jste ty mečíky vrtali? A ano, taky jsem propadl té jednoduchosti a produktivitě ve srovnání s rýčem a... celý příspěvek >
Rajčata 2023, 22.10.2023
Moje papriky na balkónech, tady dole v Ústí, stále ještě červenají. Letos mám od Míry spíš ty teplomilné, tak jim dopřávám co nejdelší čas. Zatím dobrý a možná je před ochlazením i přikryju. Těch zelených je tam ještě dost, aby to stálo za... celý příspěvek >
Ozimá cibule, 22.10.2023
Vladimíre, promiň, to byl vtípek. Přátelský. Tak ho neber tak vážně. Nikdo Tě nepodezírá z žádných nekalostí. Znáš mě už dost dlouho, jsem huba nevymáchaná, ale máloco myslím ve zlém. A rozhodně dál uveřejňuj detaily svých pokusů, jsou velice... celý příspěvek >
Rajčata 2023, 22.10.2023
Vladimíre, já je tam nechávám ne aby mi uzrála či jen začervenala na rostlinách, ale aby, pokud budou vhodné klimatické podmínky, rostla ta malá zelená, již opylená. A to se viditelně děje, dnes jsem tam byl. Měl jsem z pekla štěstí, že je mráz... celý příspěvek >
Rajčata 2023, 22.10.2023
A jak to vypadá u Tebe? Spálil je mráz nebo už jsi je po otrhání povytahoval? Já je tam vždycky nechávám, abych jim dopřál radost ze života. Někdy ještě něco udělají. Teď je teplo, ale příští týden má přijít ochlazení, takže ani přes den nemá být... celý příspěvek >
Rajčata 2023, 21.10.2023 Obsahuje fotku
A zase je všechno jinak, než jsem očekával. Spoušť se nekoná, můj minimometr ukázal nejnižší teplotu za celý týden 0,6°C a moje řízky dnes vypadají takto. Zcela pochopím, že mne někdo bude podezírat z falšování datumu. Sám bych byl skeptický. Ale... celý příspěvek >
Další diskuze:  5152535455>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika