|
Příspěvky uživatele - 208.138
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Ako upravit pozemok plny kamenov, 4.11.2023 S trávníkem vás asi čeká větší práce než se záhony. Tam si ale myslím by nemusela ta povrchová kamenitá vrstva být odstraněna. Mám to podobné. Trávník úspěšně rostl v méně než 10cm půdy. Pod ním navážka ze zbořeniště. A jak jsem viděl na fotce, to... celý příspěvek > |  | Počasí, 4.11.2023 Naprosto jasné. Jenže oni tomu dnes říkají "souboj El Niňa a El Niniˇ". A já vsázím na ženskou, tedy mírnou zimu. Ne, že bych tu sázku nemohl prohrát. Nač vsázíte vy?
Dneska jsem byl na zahradě. Rajčata tam stále červenají, Tak jsem dvě slupnul.... celý příspěvek > |  |
|  | Rajčata 2024, 4.11.2023 Jako bys popisoval mou zkušenost. Dneska jsem se rozhodl, že nahrabu listí do vylepšeného záhonu pro jahody. Pytel 150l jsem chtěl naplnít až po okraj. Naivita. To mokré listí šlo jen do dvou třetin a příznám, že jsem i tak měl problémy to zvednout... celý příspěvek > |  | Pěstování ozimé zeleniny, 4.11.2023 No, a není to napínavé? A v tom je přesně ta hodnota pokusů, bez ohledu na to, jak dopadnou. V každém z nás je trochu hazardního hráče. Ono vlastně hraní si s Matkou Přírodou, tedy zahrádkaření, je vždycky trochu risk. Ale tyhle pokusy jsou prostě... celý příspěvek > |  | Fred Hempel, 4.11.2023 Víš, to nejsmutnější na tom je ani ne tak to, že odešel mladší než my, ale že odešel zase jeden ze zkušených Mohykánů realizmu, pokory a práce. Vždycky mi přišlo, že jeho příspěvky byly k věci, jo, trochu pro byznis, ale vždycky se snahou pomoct.... celý příspěvek > |  | Rajčata 2024, 4.11.2023 S radostí kvituji, že jsi zase a stále aktivní. Usuzuju z toho, že Tvé zdravotní problémy nejsou kritické.
Milan |  | Ako upravit pozemok plny kamenov, 3.11.2023 Pokud je pod 20 cm tohodle kameniště dobrá půda, zkuste třeba navrtat díry zemním vrtákem a zasadit sazenice rajčat. Trochu hlouběji než je zasadíte, dát pod ně trochu hnoje či kompost, pak malou vrstvu zeminy, aby se kořeny přímo nedotýkaly, prolít... celý příspěvek > |  | Rajčata 2024, 3.11.2023 Tak, a je to. Jsou v substrátu. Po 48 hodinách máčení ve vodě. Což ovšem nebyl úmysl, ale vyšlo to tak. Nakonec jsem ke keříčkovým dodal Bajkalské rané, takže mám po třech semínkách od 8 odrůd. Plán ale je vybrat jen jednu nejsilnější rostlinu od... celý příspěvek > |  | Pěstování ozimé zeleniny, 1.11.2023 Ale ten kaktus je parádní. A pokud jde o radost, úplně jednoznačně plní tu samou funkci. Trochu jsem tu spotřební funkci v té psychologii opomněl. Už jsem se tady přiznal, že kdyby na konci nebylo co sežrat, nedělal bych to. Proto nepěstuju kytičky,... celý příspěvek > |  | Pěstování ozimé zeleniny, 1.11.2023 Dalo by se říci, že mám. Jestliže všechny moje bifteky trpí těžce na suchou hnilobu, a loni malinko i papriky, dá se předpokládat, že v půdě rozhodně není přebytek vápníku. A i jsem měřil pH, byla mírně kyselá. A 40g kyanamidu vápenatého na metr... celý příspěvek > |  |
|  | Pěstování ozimé zeleniny, 1.11.2023 Rajčata, PePé, rajčata. A já mám koninu rád.
Milan |  | Pěstování ozimé zeleniny, 1.11.2023 Ale to je také ušlechtilá motivace, ne? Ono to k tomu určitě taky hodně patří. Kdybych neměl pak co sežrat, nedělal bych to.
Milan HP |  | Pěstování ozimé zeleniny, 1.11.2023 Dík, že v tom nejsem sám.
Milan HP |  | Paprika Rodrigo, 1.11.2023  Moje papriky na balkóně vypadaly 30.10. takto. Stále jich tam docela dost dozrává, zatím jsem sklidil 7 kg ze 12 rostlin. Je to málo nebo ne? Jaké jsou tak průměrné výnosy na rostlinu?
Milan HP |  | Počasí, 31.10.2023 Já to zmírním na "malý", ale stále kulový. Ale to, co říkala babička, bylo jasnovidné: ti dnešní páni nám fakt nic neodpustí. O té zimě ani nemluvím. A my s tím prostě musíme počítat.
No a u Lady mi vždycky přišlo divné, proč jsou ty jeho... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|