|
Příspěvky uživatele - 51.220
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Mohu již přenést do skleníku?, 18.4.2023 Ale no tak, už i vy jste se jal vymýšlet smyšlenky? Mořidlo na semenech okurky samozřejmě přístupu vláhy nezamezí, je to pouze fungicid. Ostatně jsem navrhoval udělat si ten nejjednodušší pokus - naklíčení při pokojové teplotě na vlhkém ubrousku. Já... celý příspěvek > |  | Mohu již přenést do skleníku?, 18.4.2023 Vaše zkušenost je pouze ta, že vám semena začala klíčit v okamžiku vhodné vlhkosti a teploty. A snažíte se na to napasovat váš výmysl, že zelený či růžový fungicid zabránil klíčení. Už opravdu dost, vaše věčné lpění na svých smyšlenkách, ačkoli vám... celý příspěvek > |  |
|  | Mohu již přenést do skleníku?, 18.4.2023 To už si děláte legraci? Vy jste na příkladu pouze popsal, že všechna semena ze 3 po sobě jdoucích výsevů vyklíčila ve stejném okamžiku, až po vzestupu teploty na příhodnou hodnotu. Jakou to má souvislost s mořením semen fungicidy? Vždyť to váš... celý příspěvek > |  | Mohu již přenést do skleníku?, 17.4.2023 Co na tom nechápete? Proč už poněkolikáté vnucujete ten nesmysl? Semena jsou mořena POUZE přípravkem proti houbovýcm chorobám, napsal jsem vám název toho, kterým moří SEMO. Klidně si jeho účinky a účinnou látku dohledejte v agromanuálu. Pokud si je... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|