Příspěvky uživatele - 9.142

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Ořešák - divné výhonky, 26.5.2023
Roubované ořešáky jsou tak trochu sázka do loterie. A mladé stromky jsou citlivé na mráz. Mně takhle Seifersdorfský zmrzal několik roků po sobě, až jsem ho vykopal.
Rajčata 2023, 25.5.2023
No já bych ty skupiny viděl spíš založené na podobných osobních zkušenostech. Fandovství je víc iracionální. A ano, člověka potěší neštěstí druhýho...
Rajčata 2023, 25.5.2023
Naštěstí mám pole, kde takový bugry nejsou, ale jsou jinde. Zúrodnění půdy je záslužná věc, odměna vás nemine. A s teplotou prostě jednak jsem línej, musel bych dávat baterky do čidla a do přijímače a tak nějak to nepotřebuju, okurky mám jen ve... celý příspěvek >
Mšice na rybízu, 24.5.2023
Preventivně asi jedině zlikvidovat mravence a o mšice se postarají slunéčka, postupně se ztratí - mšice. Ale nesmí tam být mravenci. Jinak pokud není napadení nějak dramatické, těm rybízům to zas až tak moc nevadí, je to spíš estetická vada.
Rajčata 2023, 24.5.2023
Když už jsme u těch zemních teplot, kolik tam teď v té hloubce 5 - 10 cm máte? Sice mám teploměr, kterým bych to změřil, ale je mi žinantní to udělat.
Choroba paprik, tož nebyl to mravenec= /, 24.5.2023
Tedy teď víme stejně houby, byla li to houba, či uhnití následkem přelití, nebo neúměrně hluboké zasazení, či spálení (uvaření) sluncem, nebo ještě jiná chyba, což z autora leze jak z chlupatý deky. Takže celá aféra je pryč a zbývá jen podivný pocit... celý příspěvek >
Psaní článků pro Zahrada.cz, 24.5.2023
Takoví kolemjdoucí revolucionáři se občas vyskytnou v každé diskusi. Nelze proti tomu bojovat, je třeba jen trpělivě počkat, až odejdou dělat převrat jinam.
Opět zopakuju oblíbený citát velikána: "Můžeme s tím nesouhlasit, můžeme proti tomu protestovat a to je tak všechno, co proti tomu můžeme dělat." Vy s tím stěží co uděláte a pro diskusi je to off-topic. A komu to vadí, může si založit své, krásné... celý příspěvek >
To mi nějak dramaticky nevadí. Majitelé mají své důvody proč to tak je a tím to hasne. A my máme možnost svobodné volby.
Choroba paprik, tož nebyl to mravenec= /, 24.5.2023
Jo, přidávejte další houby, houbu k houbě, až se houba s houbou sejde. Polyversum má účinek placeba. Těžko věřit vašemu postu, žeby tak náhle...
Ze starého tlumiče jak upravit otvírání skleníku, 23.5.2023
Zahoďte to celé a kupte otvírač s voskem. Olejové nikdy nefungovaly a když, tak se musely zatěžovat nějakým závažím, protože o kroužky se k pístu přilepí a nezavírá to. Což zase následné zhoršovalo otvírání.
Utečenec, 23.5.2023
Aniž bychom vyzkoumali všechny možné i nemožné stresory, podstatné je, že víme vcelku prd o celém tom chovu a prostředí. Takže můžem radit jen co se tak obvykle radí. Řešit to musí na místě, nějaké informace dostala.
Křovinořez MC CULOCH ELITE 4100, 22.5.2023
Sundat fajfku a zkusit jiskru od kabelu.
Utečenec, 22.5.2023
Tak my jsme vždycky stříhali brka v jednom křídle v naději, že slepice nevyrovná nestejnoměrný tah motorů, bude mít v letu problémy a nenabere výšku. Doma slepice nemají kam co lítat, mají sedět v kotlině, žrát a snášet.
Utečenec, 22.5.2023
Do nudlí. Dominanty jsou lehce dementní slepice, takže nějaká převýchova se může odehrávat jen v hrnci na plotně.
Další diskuze:  3637383940>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika