|
Příspěvky uživatele - 232.7
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Jak zachránit umírající kanadskou borůvku, 13.4.2023 Zdravím.
Váš příspěvek je z roku 2020. Chci se zeptat jak dopadla Vaše snaha o záchranu borůvky? Mám podobný problém.
Jirka |  | Likvidace krtků, hryzců aj, 11.7.2013 Vážený pane, Váš příspěvek a moje zkušenosti jsou jako přes kopírák. Jen místo Acetylen + kyslík jsem použila výfukové zplodiny. Použila jsem všechno - legální i nelegální. (A teď to vážně zkopíruju): A výsledek? Tři týdny byl klid. Potom se hryzci... celý příspěvek > |  |
|  | Světlušky 2013, 8.7.2013 Včera (ne) se světlušky rojily na sousední neudržované zahradě (Stč. kraj, Úvaly). Jedna nelétavá dokonce seděla na okenním skle a přesvítila i televizi.
Zdraví Vendula |  | Slimaci a obrat o svatojanske noci, 8.7.2013 Zkuste takovýto pokus: Nasbírejte na zahrádce 50 hlemýžďů, červeným lakem je na ulity očíslujte a odneste 100 m daleko. Do týdne jich máte 70 % zpátky - oni se totiž vracejí tam, kde se vylíhli. Zapojte děti, ty se budou bavit. Sousedy ne, ti... celý příspěvek > |  |
|
|
|