|
Příspěvky uživatele - 63.126
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Rajčata 2023, 12.4.2023 Snad na to přijdete sám a dáte nám vědět co s tím. Pro mne to bude už zbytečné, okurky už nebudu pěstovat a s cuketami tento problém nemám, ale rád si počtu. Držím palce.
Vladimír |  | Meruňky 2023, 12.4.2023 Jste opravdu z Chropyně?
Vladimír |  |
|  | Rajčata 2023, 12.4.2023 Milane, nevím jestli jsem už zde dával, které odrůdy mám nachystané do těch dvou studených pařenišť. Všechno jsou to velmi rané odrůdy, některé jsem již pěstoval, některé budou pro mne novinka. Většinou jsou to odrůdy ruské a běloruské, semena mám od... celý příspěvek > |  | Rajčata 2023, 12.4.2023 Nemám pocit, že by u nás v Brně bylo počasí až zas tak jiné. Pochopitelně někde výš je to trochu chladnější. U mne dnes ráno 0°C a to by měl být poslední mráz pro příštích deset dní. Sleduji předpovědi yr.no a aladin ČHMÚ. Dnes vysadím a v tom mém... celý příspěvek > |  | Rajčata 2023, 11.4.2023 Sázet je budu zítra po poledni. Doufám, že nebude pršet a bude tepleji.
Vladimír |  |
|
|
|