|
Příspěvky uživatele - 63.157
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Rajčata 2023, 6.4.2023 Já jsem si myslel, že toto tady je diskuzní fórum. Pokud ne, tak celý web zahrada.cz je k ničemu, protože rajčata pochopitelně nebudou růst jinak.
Vladimír |  | Rajčata 2023, 6.4.2023 Milane, ty jsi napsal: "A ještě jedna "lež": je rozdíl mezi teplotou půdy a teplotou vzduchu. Sice spolu souvisí, ale ta první je mnohem důležitější". Na toto tvé sdělení jsem opravdu požadoval důkaz. Nedočkal jsem se ho!! Psát v diskuzi, že... celý příspěvek > |  |
|  | Rajčata 2023, 5.4.2023  Nikdy tady nepadlo ani slovo o tom, že teplota není důležitá. Mám dost přerostlé sazenice a tak je budu muset co nejdříve vysadit. Vypadá to na úterý, kdy by počasí mohlo být už OK. Dnes jsem připravil obě studená pařeniště, natáhl černou textilii,... celý příspěvek > |  |
|
|
|