|
Příspěvky uživatele - 81.144
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Halehaven a Fairhaven, 18.8.2022 Plody máte pěkné, bohužel s ukázkovým poškozením od hmyzu. Jalovinu o které píšete mám i na některých merunkách, broskve kromě pár semenáčů nepěstuju, letos na některých bude první ochutnávka. Může to být přeplozením nebo šárkou a nebo když je moc... celý příspěvek > |  | Je to myrobalán?, 18.8.2022 Podle toho obrázku který vidím se mně nezdá váš popis o dobré odlučitelnosti, ale může to klamat. |  |
|  | Je to myrobalán?, 18.8.2022 Nejdou mně načíst všechny obrázky, hlavně nevidím celou pecku a jestli je dobře a nebo špatně odlučitelná. |  | Rozbor půdy, 18.8.2022 Já jsem se dnes znovu díval kolik stojí rozbory půdy třeba jen na bor z jednoho vzorku a ten nebude pro objektivní zjištění stačit, bude jich potřeba víc z různých koutů sadu a nejen na povrchu, ale i víc do hloubky. Potom co se mně tam přehnala... celý příspěvek > |  | Reliance (-30°C, žádný problém), 18.8.2022 Borax doma mám, stříkal jsem s ním jednu hrušku Clappovu proti kaménčivosti a taky přihnojoval zálivkou, ale už je to nějaký rok zpět. Ale jen v jedné staré zahrádkářské knížce jsem našel jak to asi ředit... Borax je dost svinstvo, hlavně při... celý příspěvek > |  | Réva 2022, 18.8.2022 Pěstujete někdo Madlenku ranou a čabanskou perlu? |  | Procházkova, 18.8.2022 Mně velkopěstitel a školkař tehdy doporučil Hamanovu... |  | Topper pěstování, 18.8.2022 Topper zatím jen lehce chytá barvu, prozatím fialovou. Vytvořilo se i několik deformovaných dvojčat. Letos se podařilo zapěstovat větší korunku na jednom originálním zakoupeném stromečku, kde je zaštěpovaná až na kmínku ve výšce koruny. Jak už jsem... celý příspěvek > |  | Padlí, strupovitost, svilušky, mery, mšice, obaleči... v jádrovinách 2022, 18.8.2022 Na příbalovém letáku si přečtěte v upřesnění použití odstupy pro opětovnou aplikaci u jednotlivých plodin. Jinak má osobní zkušenost, po postřiku Spintorem do brambor na mandelinku do jednoho dne silně zapršelo, ale od mandelinek byl na týden pokoj.... celý příspěvek > |  | Padlí, strupovitost, svilušky, mery, mšice, obaleči... v jádrovinách 2022, 18.8.2022 Záleží na druhu postřiku a zda bylo použité smáčedlo. Některé houbové choroby se stříkají před příchodem předpovídaných deštů, aby nedošlo k vyklíčení spor. Pokud je prostředek pouze kontaktní, účinnost a ani trvanlivost není tak velká, jako kdy se... celý příspěvek > |  |
|  | Réva 2022, 18.8.2022 Staré kočky ty nyní není vůbec vidět, odpočívají a toulají se kdo ví kde, po odchovu a výkrmu dvou kotat. Jen včera tam Kocijánka chvilku poseděla. Sousedi jim dávají různé mlsnosti a pracovní morálka je v krachu. Kotata ale lákají ty sítě, tak se u... celý příspěvek > |  | Réva 2022, 18.8.2022 Ptactvo letos na Festivalnyj pořádá úplné nálety, nataženy sítě a netkané textilie kde do nevystačilo. Kočkám se nechce u keřů pořád sedět, když tam jsou tak to je jediná doba, kdy je od kosáků klid. Doufám že nepříjde těch 80 mm deště co je... celý příspěvek > |  | Procházkova, 18.8.2022 Sušení jsem ještě vynechal. :-) |  | Procházkova, 18.8.2022 Nono je problém pane Petře s tím, že vy to berete všechno jen na konzum. Ale já porovnávám z hlediska nejen konzumu, ale také přípravy povidel, pálenky a v menší míře zavařenin. Takže i Hamanova uplatnění najde a když ještě nebyla chycená šárkou... celý příspěvek > |  | Topgigant, 18.8.2022 Nádherná násada pane Petře, já každému říkám, že je to renkloda a všichni mi ho závidí! ;-) |  |
 |
|
|
|