Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
(Báječná) Bláhova oranžová reneta, 25.12.2020 Mohu doporucit o blahove renete jsem teoreticky vedel ale nezajimal jsem se o ni taky proc kdyz jsou kazdy rok nove odrudy az v loni kdyz mi soused dal ochutnat par jablek velmi krehka stavnata s vyrovnanou lahodnou... celý příspěvek >
Proti krtkům, 17.12.2020 taky me to zajima jak znicit krtka a hrabose ale zatm je to o nicem pouzivam nehasene vapno do nor taky kusovy karbit a petardy ktere zasuny do nory zapalim petardu priklopim pripravenym poklopem a prislapnu nohou tlakova vlna je dost... celý příspěvek >
Zahradnictví Spomyšl, 21.11.2020 Je to velmi jednoduche je to velka firma ma velky vyber cena je taky dost vysoka co nemuzou prodat to zameni za jine treba takove co potrebujete a vysledek se dostavi az zacnou plodit
Paprika Rodrigo, 15.11.2020 chutove jsou vsechy tri stejne dobre. rubika a paradise maji pravidelny čtyřhran lahodici oku paradise jak jsem psal je mirne ranna mate pravdu ve foliovem tunelu by to bylo narocne na cas zajima me jak... celý příspěvek >
Paprika Rodrigo, 12.11.2020 To vam nereknu jestli netkana bude vhodna foliovy tunel je vyzkouseny pestuji odrudy silnostene hranate ktere se daji bezne koupit v odchode odruda Saskia Rubika a Paradise posledni je mirne rana vasek... celý příspěvek >
Paprika Rodrigo, 7.11.2020 To nevim ja jsem semena koupil pred tremi roky na bazosu vasek5