Příspěvky uživatele - 80.187

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Jaká rostlina, 17.5.2022
Nemusí to být kozlík, ale konopour. Mimmo
Meruňky 2022, 7.5.2022
V Třebíči mám jen mrazuvzdorné meruňky na chráněném stanovišti a v písečné půdě skoro bez živin (480m.). Nedaleko v 530m mám taky něco (Leskora, Leala, Goldrich). Všechny mají mírnou násadu. Přeplozená je jen Bergeronka v Tr. Mám ještě VP na jižní... celý příspěvek >
Víceleté pěstování rajčat, 30.4.2021
Vilma je po smrti. Přežil jen Azték. Obě rostliny chytily v zimě v mé nepřítomnosti svilušky. Následovalo stěhování, malování místnosti atd. Hodně jsem je ostříhal, ale pouze Azték se vzpamatoval a pěkně plodí. Je ve 4 litrovém květináči. Teď je... celý příspěvek >
Papriky 2021, 5.2.2021 Obsahuje fotku
Přikládám pro zajímavost kvetoucí papričku z loňska. Současně dozrávají i podzimní zelené plody. Nové rostlinky vysévám také.  Mimmo
Proti krtkům, 18.12.2020
Krtek se nemusí vždy zničit, ale někdy stačí ho mírně odpudit nebo usměrnit. Říká se, že krtci (stejně jako krtonožky) nesnášejí pach skočce (ricinus). Tuto dekorativní a bohužel i jedovatou rostlinu není hned nutno pěstovat. Na trhu jsou k dostání... celý příspěvek >
Meruňka Vesprima, 15.12.2020
Na seriózní komentář by to chtělo aspoň 10 stromků. A to asi nikdo nemá. Já si myslím, že patří spíše k odolnějším. Na druhou stranu, některé citlivější odrůdy mají atraktivnější plody. Takže doporučuji na jednu zahradu jen jeden stromek jako... celý příspěvek >
Přesazení odkopku nebo třešně z pecky, 1.3.2020
Stejné plody asi těžko. Pokud však byla třešeň amatérsky naštěpovaná na semenáčku z ušlechtilé odrůdy, může být i odkopek i semenáček docela dobrý stromek. Pravda, nemusí. Kupované bujné stromky jsou většinou štěpované na ptáčnici. Deset metrů od... celý příspěvek >
Kadeřavost broskvoně 2020, 29.2.2020
U mě na Vysočině taky, všechno zavřené. Jenže plánovaný postřik se mírně odkládá, protože zase sněží. Ale nakonec "únor bílý-pole sílí". Snad to platí i pro zahrady. Na teplé zahradě na Balkáně jsem druhý postřik provedl Dithanem. Jsem zvědav na... celý příspěvek >
Další diskuze:  12  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika