|
Příspěvky uživatele - 111.249
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Špatně rostoucí malý rybíz, 19.4.2020 Po březnovém ostříhání rybízů a angreštů jsem pár řízků dala do květináče na parapet -jeden řízek vedle druhého, některé se opravdu chytly, začínají růst. Co teď s nimi? Nechat je ještě doma v květináči, nebo je už rozesadit ven? Děkuji |  | Stříhání nových malin, 9.1.2020 Dobrý den. Jsem v obdobné situaci jako paní výše. Dostala jsem maliník, sestříhala jsem výhony na cca 40cm a na podzim zasadila. Nevím, jestli je jednou- či dvakrát plodící. Dá se to nějak zjistit během pěstování? Vím jen to, že byl dlouhodobě... celý příspěvek > |  |
|  | Muchovník - žloutnutí listů, 25.6.2017  Dobrý den,
nevíte někdo, co se děje s listy muchovníku na fotografiích?
Asi týden pozoruji, že listy jakoby z části schnou, ztrácejí barvu... mám na zahradě ještě jeden muchovník a ten má listy zdravě zelené.
Je možné, že by... celý příspěvek > |  | Zasychání květů jahodníku v truhlíku, 20.6.2017 Začala jsem pěstovat jehodníky v samozavlažovacích truhlících, substrát určen pro jahody. Sazenice se hezky chytily, vykvetly, ale květy zaschly, většina plodů se nevytvořila. Rostliny vypadají zdravě. Kde bude problém? |  | Pila kolem domu Dolmar, 5.2.2014 Jak to myslíte pane 40.234 s tou pilou 681,že byla ležák u Bédi, vy jste prodavač?Je to špatná nebo drahá pila, proč myslíte že je ležák?Měl jste jí v ruce nebo jste s ní řezal, jak se Vám zdá na práci? |  |
 |
|
|
|