Příspěvky uživatele - 111.249

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Špatně rostoucí malý rybíz, 19.4.2020
Po březnovém ostříhání rybízů a angreštů jsem pár řízků dala do květináče na parapet -jeden řízek vedle druhého, některé se opravdu chytly, začínají růst. Co teď s nimi? Nechat je ještě doma v květináči, nebo je už rozesadit ven? Děkuji
Stříhání nových malin, 9.1.2020
Dobrý den. Jsem v obdobné situaci jako paní výše. Dostala jsem maliník, sestříhala jsem výhony na cca 40cm a na podzim zasadila. Nevím, jestli je jednou-  či dvakrát plodící. Dá se to nějak zjistit během pěstování? Vím jen to, že byl dlouhodobě... celý příspěvek >
Muchovník - žloutnutí listů, 25.6.2017 Obsahuje fotku
Dobrý den, nevíte někdo, co se děje s listy muchovníku na fotografiích? Asi týden pozoruji, že listy jakoby z části schnou, ztrácejí barvu... mám na zahradě ještě jeden muchovník a ten má listy zdravě zelené. Je možné, že by... celý příspěvek >
Zasychání květů jahodníku v truhlíku, 20.6.2017
Začala jsem pěstovat jehodníky v samozavlažovacích truhlících, substrát určen pro jahody. Sazenice se hezky chytily, vykvetly, ale květy zaschly, většina plodů se nevytvořila. Rostliny vypadají zdravě. Kde bude problém?
Pila kolem domu Dolmar, 5.2.2014
Jak to myslíte pane 40.234 s tou pilou 681,že byla ležák u Bédi, vy jste prodavač?Je to špatná nebo drahá pila, proč myslíte že je ležák?Měl jste jí v ruce nebo jste s ní řezal, jak se Vám zdá na práci?
Další diskuze:  12  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika