Příspěvky uživatele - 28.103

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Sezona 2022, 16.6.2021
*Chtěl bych to udělat tak, abych měl, co nejméně práce. *Od každé rostlinky bych chtěl tak 2 sazeničky. Vypěstoval bych ale raději 3, pro strýčka příhodu. * Jako substrát bych použil zakoupený, již žádná hlína ze zahrady. nikdy víc... celý příspěvek >
Kroucení listů u rajčat, 16.6.2021
mě spíš přijde jako zvadlé, než zkroucené. Zalévat ale né moc. Podle mě to přežije
Sezona 2022, 16.6.2021 Obsahuje fotku
Ještě nemám ani jediný plod a už plánuji, co vyzkoušet další rok =). Přemýšlím, že je asi vysadím už v lednu. Tenhle rok jsem přisvětloval a musím říci,  že mě to dost nebavilo =).
Choroba rajcat, 16.6.2021
červíčici v půdě nebo velký stres rostlinky? Když zapomenu zalévat, mám zkroucené listy.
Nehybridne odrody rajcin - vlastne semena postup ziskania, 14.6.2021
sáček je proti hmyzu. Dejte ho přiměřeně velký trsu. Nějak to odhadněte... Jakmile budou kvítky plně otevřené jednuše s tím zaklepte.  Jakmile kytky začnou uvadat, můžete ho sundat a rajčata označit. Vzhledem k četnosti odrůd, které pěstuji si... celý příspěvek >
Do kdy otrhávat květy u chilli paprik?, 13.6.2021
A to nelze té močoviny dát méně?relativně k ledku
Do kdy otrhávat květy u chilli paprik?, 12.6.2021
A co močovina jako hnojivo? Jaký je mezi tím rozdíl? Močovina má vyší obsah dusíku.
Do kdy otrhávat květy u chilli paprik?, 11.6.2021
Tak jedna část papriček je v zryté zemině kde býval kompost. Druhá je na hnoji a třetí ve foliovničku, kde taktéž býval kompost s koňským bobkem :). Ve foliacku každý týden něco ke každé kytce naleji v koncentraci doporučené balením. Proleji je... celý příspěvek >
teplo mají určitě, světlo je lehce nižší neb je to ve foliovníku s kašírkou, půda není vysušená a výživu nevím. Po týdnu tam vždy něco kápnu krystalonem. Jsou ta sazeničky z března.
To je super nápad. Opravdu děkuji =). Jde mi o co největší úrodu. Některé papričky jsem nechal volně růst. Dopadlo to zatím tak že je na nich jedna paprička a rostlina jako samotná dál neroste. Chtěl bych těch papriček o trošičku více.
Zdravím, do kdy se mají otrhávat květy na papričkách? Aby paprička stihla nasadit plody a dozrát. Díky
Prosím o identifikaci choroby, 9.6.2021
Díky všem za reakce
Prosím o identifikaci choroby, 8.6.2021 Obsahuje fotku
Nevíte někdo jak nahrát všechny obrázky najednou? A jak zůstat přihlášen? Automaticky mě to odhlašuje a pak nemůžu editovat příspěvky. Chtěl bych smazat ten první obrázek na hostovi, je takový nic neříkající. Díky
Prosím o identifikaci choroby, 8.6.2021 Obsahuje fotku
Prosím o identifikaci. Postupně napadá všechny jabloně v zahradě.
Je to plesen?, 6.6.2021
Nebo se přikláním k tomu popálení. Pokud to je relativně bílé většinou je to od slunce. Pokud to má jakoby povlak tak powdery mildew
Další diskuze:  1617181920>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika